Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’nin yeni sezonda en sürpriz dizisi aslında eski dizisi oldu!

Fox TV’nin yeni sezonda en sürpriz dizisi aslında eski dizisi oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Özel Analiz- Eylül ayı ile birlikte televizyon dünyasında kış dönemi başladı… Yeni hazırlanan diziler ve geçen sezondan devam eden projeler derken, birçok kanalda diziler birbiri ardına yayına başlıyor… Fox TV’nin de bu sezon 11 dizi ile ekranda yer alacağı düşünülür ise kanalın ne kadar önemli bir hazırlık yaptığı daha iyi anlaşılır.

Fox TV, haftanın 7 günü için dizileri yerlerine yerleştirdi. Şu anda boşta bir yayın günü yok. Ancak 4 yeni dizi daha çekimleri devam ettiği için, yayındaki diziler bitmeden, diğerlerine yer açılmayacak. Ancak bu noktada Fox TV için yeni sezonun en sürpriz dizisinin yeni başlayan diziler değil, devam eden Aşk Mantık İntikam olduğunu söylemek yanlış olmaz.

Burcu Özberk, İlhan Şen, Burak Yörük ve Melisa Döngel’in başrollerinde yer aldığı romantik komedi dizisi kimsenin beklemediği kadar iyi reytingler elde ediyor. Eylül ayına kadar yaz döneminin en başarılı dizisi olarak öne çıkan Aşk Mantık İntikam’ın düşüş yaşaması beklentisi vardı.

Fox TV'nin yeni sezonda en sürpriz dizisi aslında eski dizisi oldu! 16

Ancak hikayenin güzel olması ve başrol uyumu ile birlikte izleyiciler bu yapımdan vazgeçmek istemiyor. Cuma akşamları Son Yaz’ın yerini bile alan ve çok da iyi reytingler elde eden romantik komedi dizisi, hem Kırmızı Oda hem de Arka Sokaklar ile rekabet edebileceğini de gösterdi.

Kırmızı Oda’nın AB grubunda birinci olması beklenen bir durum. Ancak Arka Sokaklar’ın geri dönüşüne rağmen tüm kişiler kategorisinde birinciliği elinden bırakmayan Aşk Mantık İntikam, Fox TV için yeni sezonun en sürpriz yapımı oldu.

Dizi düşüş yaşayacak diye bekleyenler çok yanıldı ve hikayenin de sevilmiş olması ile birlikte Eylül ayında reytingler arttı. İşte bu yükseliş sayesinde de Aşk Mantık İntikam bu sezon için Fox TV’nin en büyük sürprizi oldu.

Kanalın yeni dizileri var ve bir bir yayına başlıyor. Ancak hiçbir şu ana kadar Aşk Mantık İntikam’ın elde ettiği reytinglere ulaşamadı.