Ana sayfa Sosyal Medya Ada Masalı’nın Haziran ve Poyraz’ı pandemiden bunalanlara ilaç gibi geldi!

Ada Masalı’nın Haziran ve Poyraz’ı pandemiden bunalanlara ilaç gibi geldi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV’nin yeni dizisi Haziran Masalı bir geldi izleyicilerin içi açıldı, yaz mevsiminin geldiğini gerçekten hissetti. İzmir’in Sığacık ilçesinde çekilen Ada Masalı, masmavi bir yazı evlere getirmekle kalmadı Haziran ve Poyraz’ın büyülü aşkıyla izleyicileri bir masal dünyasına taşıdı.

Ada Masalı, Haziran’ı canlandıran Ayça Ayşin Turan ve Poyraz’a hayat veren Alp Navruz’u birbirine o kadar yakıştırdı ki büyülü bir dünyanın içine giriverdi. Şehirli Haziran ve adalı Poyraz’ın aşkı dizinin dünyanın dört bir yanından fanlara sahip olmasına sebep oldu.

Sosyal medyada #PoyHaz etiketiyle paylaşılan yorumlar o kadar güzel ki muhtemelen hem Ayça Ayşin Turan hem de Alp Navruz hayatının en mutlu günlerini yaşıyor.

Bir izleyici çiftin güzelliğine inanamayışını “Siz ciddi misiniz ya ilk defa bir dizi çiftinden böyle cennet yaşıyorum inanamıyorummm” sözleriyle dile getirdi.

Bir başka izleyici ikiliyi bir araya getirenleri tebrik etti ve şöyle dedi: “Sizi bir araya getirmeyi düşünen, böyle bir projeyi hayata geçiren ve bunu başaran kim ya da kimlerse ellerim patlaya kadar alkışlıyorum. Sizi izlemeyi seviyorum”

Bir başka izleyici de Haziran ve Poyraz’ın hayatında gördüğü en güzel çift olduğunu söyledi ve şöyle yazdı: “Hayatımda gördüğüm en iyi partnerlik. İkiniz birbirinize çok iyi geldiniz, kem gözler uzak dursun sizden.”

Yayınlandığı ilk bölümden beri sosyal medyada paylaşım rekorları kıran, reytinglerden çok iyi sonuç alan, tekrarları bile çok izlenen Ada Masalı’yla ilgili izleyici yorumlarından bazılarını aşağıda görebilirsiniz: