Ana sayfa Sosyal Medya Asena Tuğal bir kez daha romantik komedi dizisi tercih etti!

Asena Tuğal bir kez daha romantik komedi dizisi tercih etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2010 yılından bu yana setlerde yer almakta olan Asena Tuğal, bir süredir ekranda yer almıyor… Tozlu Yollar isimli 2013 yılında yayınlanan dizideki Vildan karakteri ile dikkat çeken oyuncu, Filinta isimli dizideki Leyla ile de popüler oldu.

Kertenkele dizisindeki Zehra, Lise Devriyesi’ndeki Seda karakterlerinin ardından ünlü oyuncu Afili Aşk isimli romantik komedi dizisine katıldı. Hülya karakteri ile Afili Aşk dizisinin önemli isimlerinden birisi olan Asena Tuğal, pandemi dönemini de Bodrum’daki evinde dinlenerek geçirdi.

Kendisi gibi oyuncu Şahin Irmak ile evli olan sosyal medya paylaşımları ile de dikkat çeken ünlü oyuncu, en son Fox TV ekranında geçen sezon yayınlanan Masumiyet isimli dizi ile ekrana dönüş yapmıştı. Banu karakterini canlandıran oyuncu 13 bölüm yayında kalan yapım ile kariyerine devam etti.

Yaz döneminde dinlenen ve kış sezonu için de gelen projeler arasında Erkek Severse isimli romantik komediyi tercih eden Asena Tuğal, yeniden setlere Işıl karakteriyle dönüyor.

Ünlü oyuncu, hikayesini Aslı Zengin’in yazdığı Erkek Severse isimli dizi ile Bein Connect platformunda hayranlarının karşısına çıkacak. Dizide Işıl karakterini canlandıracak olan Asena Tuğal’a çok iddialı bir oyuncu kadrosu eşlik edecek.

Alperen Duymaz, Yasemin Allen, Büşra Develi, Tolga Güleç, Görkem Sevindik, Yağız Can Konyalı, Aslı Sümen, Çağrı Çıtanak, Ayşe Akın ve Ece Özdikici gibi önemli oyuncular dizinin kadrosunda buluştu.