Ana sayfa Dizi Haberleri Adı Zehra dizisinin hayranları umudunu tamamen yitirdi!

Adı Zehra dizisinin hayranları umudunu tamamen yitirdi!

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Analiz

Başrollerinde Zeynep Çamcı, Hatice Aslan ve Alican Yücesoy’un yer aldığı Adı Zehra dizisinin 12. yeni bölümü 12 Mayıs Cumartesi akşamı Fox TV ekranında izleyicilerle buluşacak.

Dizinin 12. bölüm 2. fragmanını ve özetini aşağıdan izleyebilirsiniz.

Dizinin son dönemde pek iyi reytinglerinin olmadığı bilinmekte… İzleyiciler de final yapmasını beklediklerini belirtiyorlar. Hatta finale doğru geri sayımın başladığını düşünenler mesajlarıyla dikkat çekiyor. Bu yorumlardan anlaşılıyor ki, dizinin takipçileri umudunu yitirmiş.

“Zehra-Genco bu hale geldi, Kadir’i öldürmek istiyorum” diyen bir izleyici tepkisini ortaya koymakta. Fragmanı beğenmediğini belirten çok sayıda izleyici mesajını gözlemliyoruz.

Bazı izleyiciler ise dizinin final yapmaması için dua ettiklerini belirtiyorlar.

Genco ile Zehra’nın barışması ise izleyicinin beklentisi arasında bulunuyor.

YENİ BÖLÜM ÖZETİ
Zehra’dan günlüğü alan Serkan, kardeşinin başına gelenlerin baş sorumlusunun kim olduğunu artık anlamıştır. Bu Nadir’den başkası değildir. Öfkeden deliren Serkan şimdi ne yapacaktır? Serkan’ın her şeyi öğrendiğini anlayan Şule’yse, oğlunu korumak için bir kez daha büyük bir plan yapar.

ADI ZEHRA TÜM BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Adı Zehra dizisinin hayranları umudunu tamamen yitirdi! 7

Öte yanda Hayal, ailesini öldürdüğünü öğrendiği kayınpederi Bayram’la yüzleşir. Bayram bunu neden yapmıştır, ondan bunu kim istemiştir? Bayram her şeyi anlatacak mıdır? Bu sırada Murat’ın hastalığı da ilerlemektedir ve bu durum Hayal’i son derece zor bir tercihe zorlayacaktır. Şermin’in mahkemesi yaklaşırken Kadir, Zehra’nın Genco’ya gerçeği anlatmadığını görünce delirir. Artık daha sert bir eylem almak zorunda hisseden Kadir, Zehra’yı ve evdekileri şok eden bir hamle yapar. Kadir’e rağmen Genco ve Zehra aşklarını yaşayabilecek midir?