Ana sayfa Dizi Haberleri Adını Feriha Koydum ile tanındı, Kuruluş Osman’a katıldı!

Adını Feriha Koydum ile tanındı, Kuruluş Osman’a katıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında izleyicilerle buluşmakta olan Kuruluş Osman dizisinin ekibine bir isim daha katıldı. 2006 yılından bu yana sektörde farklı projelerde rol alan Emre Koç, önümüzdeki dönemde atv dizisinde rol alacak.

Arka Sokaklar dizisinin ilk yıllarında yapımda yer alan, Adını Feriha Koydum dizisindeki Yavuz karakteri ile tanınmaya başlanan Emre Koç, sonrasında özellikle sinemeda birçok farklı role büründü. Dizilerde de izlediğimiz oyuncu, Bizim Hikaye, Avlu, Çocuk ve Afili Aşk gibi yapımlarda bulundu…

Emre Koç, ikinci sezonu atv ekranında devam eden Kuruluş Osman dizisiyle kariyerine devam edecek.Gazeteci Birsen Altuntaş, Koç’un diziye katıldığını duyurdu.

Kuruluş Osman son yılların en başarılı projelerinden birisi ve platosuyla da herkesi büyülüyor. Birçok oyuncunun yer aldığı dizinin ekibine katılmak tüm oyuncular için önemli bir kariyer fırsatı olarak görülüyor… Emre Koç’un dizide neler yapacağı ve nasıl bir karaktere hayat vereceği de merakla bekleniyor.