Ana sayfa Dizi Haberleri Adını Feriha Koydum’un Feriha ve Emir’i İspanya’da “en iyi dizi çifti” seçildi!

Adını Feriha Koydum’un Feriha ve Emir’i İspanya’da “en iyi dizi çifti” seçildi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yayınlandığı dönem büyük ilgi gören Adını Feriha Koydum dizisinin final yapmasının üzerinden yıllar geçti. Ancak dizi yurt dışında büyük ilgi görmeye devam ediyor. Adını Feriha Koydum’un baş karakterleri Feriha ve Emir, İspanya’da en iyi dizi çifti seçildi.

Adını Feriha Koydum dizisi Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy’un kariyerinde çok önemli bir yer tutuyor. Her iki oyuncu da bu dizi sayesinde kariyerinde önemli bir adım atarken isimlerini sadece Türkiye değil yurt dışına da taşımayı başardı.

10 yıl önce ekrana gelen dizi iki sezon olarak yayınlandı. Başrollerinde Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy’un yer aldığı dizi kapıcı kızı Feriha’yla çok zengin bir ailenin oğlu olan Emir’in imkansız aşk hikayesini anlatıyordu. Med Yapım tarafından çekilen dizi yayınlandığı dönem çok büyük ilgi görmüştü.

Usta oyuncular Vahide Perçin ve Metin Çekmez’in de yer aldığı dizi bugüne kadar Hindistan’dan ADB’ye, Peru’dan Pakistan’a kadar 20’den fazla ülkede gösterildi. Bu ülkelerde tekrar bölümleri de yayınlanmaya devam ediyor.

Adını Feriha Koydum’un Feriha ve Emir'i İspanya'da “en iyi dizi çifti” seçildi! 7

Adını Feriha Koydum, üzerinden 10 yıl geçmesine rağmen yurt dışında izlenme rekorları kırmaya devam ediyor. Dizi, geçtiğimiz günlerde İspanya’da bir ödüle layık görüldü. Adını Feriha Koydum, İspanya’da PTE 2021 Ödülleri’nde, tekrar yayınlanan Türk dizileri içinde en iyi dizi çifti ödülüne layık görüldü.

Kapıcı Zehra’nın kızıyla olan hayalleri ve kızının üniversite sınavında ülkenin seçkin üniversitelerinden birini burslu olarak kazanması ve bundan sonra içine düştüğü kişilik bunalımını anlatan Adını Feriha Koydum dizisinin konusu şöyleydi: Feriha okulun ilk gününde gece hayatında kendine yer edinmiş bir ailenin ‘Gecelerin Veliahtı’ lakaplı oğluyla Emir Sarrafoğlu tesadüfen karşılaşır. Bu karşılaşmadan sonra onun ilgisi hoşuna giden Feriha, kendini onlara zengin bir ailenin kızı olarak tanıtır. Yalanından dönemez. Bundan sonra anne kızın hayatla mücadelesi geri dönüşü olmayan bir savaşa döner.