Ana sayfa Dizi Haberleri Kaderimin Oyunu ile geri dönen Akın Akınözü için kaderin oyunu Öykü Karayel oldu!

Kaderimin Oyunu ile geri dönen Akın Akınözü için kaderin oyunu Öykü Karayel oldu!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-AV’de yayınlanan Hercai dizisinde canlandırdığı Miran Aslanbey karakteri ile gönüllerde taht kuran Akın Akınözü, Star TV’de yayınlanmaya başlayan Kaderimin Oyunu adlı diziyle hayranlarıyla yeniden buluşmanın heyecanını yaşıyor.

Dizide Öykü Karayel ile baş rolü paylaşan Akın Akınözü Hürriyet Pazar’dan Hakan Gence’ye verdiği röportajda partneri ile ilgili ilginç bir açıklamada bulundu. Meğerse oyuncunun hayali, daha Kaderimin Oyunu’nun senaryosu önüne ilk geldiğinde baş rolü Öykü Karayel’le paylaşmakmış. Yakışıklı oyuncu röportajda bu konuda şunları söyledi;

Kaderimin Oyunu ile geri dönen Akın Akınözü için kaderin oyunu Öykü Karayel oldu! 9

“Projeyi okuduğumda Asiye karakterinde Öykü’yü gördüm. Başka bir alternatif de düşünemedim. Bunu menajerim Günfer’le (Günaydın) de paylaşmıştım. Meğer o sırada Öykü’yle imza noktasına gelinmiş bile. Bu kadar içimden geçirdiğim bir isimle bu projede partner olma imkânı buldum. Bu da demek benim kaderimin oyunu.”

Şöhreti ülke sınırlarını aşan, İspanya ve Latin Amerika’da pek çok hayranı olan oyuncu röportajda geçmişte kilolu olduğunu da anlattı. Akın Akınözü Hakan Gence’nin, ‘Hep böyle yakışıklı mıydın?’ sorusuna; “Ben kendimle hep barışıktım. Şu dönemde de öyle, lise yıllarında 120 kiloyken de öyleydim. Aynada baktığım adamla ilgili sıkıntım yoktu, huzurluydum ama biraz tembelmişim.

Kaderimin Oyunu ile geri dönen Akın Akınözü için kaderin oyunu Öykü Karayel oldu! 10

Artık sağlığıma dikkat etmek ve birtakım fazlalıklarımdan kurtulmak için gerekli eylem iradesini göstermenin zamanı diye düşündüm. O dönem bana, hâlâ devam ettirdiğim spor ve bilinçli beslenme gibi alışkınlıklar kazandırdı. Ama en önemlisi güçlü bir eylem iradesiyle her şeyin mümkün olduğunu” yanıtını verdi.

Aslında Matematik eğitimi alan Akın Akınözü sonra oyuncu olmaya karar verdiğini söyleyerek; “UC Berkeley’de uygulamalı matematik okurken gerçekten ne istediğimi sorgulamaya başladım. Sanırım insan hayata adım atmaya yakın, ‘gerçekten ne istiyorum’ gibi sorgulamaların içine giriyor.

Kaderimin Oyunu ile geri dönen Akın Akınözü için kaderin oyunu Öykü Karayel oldu! 11

Orada dış seslerden uzak, kendi içimde bu sorgulamaları yapabilme imkânı buldum. Uygulamalı matematik sonrası olası iş alanlarımı düşündüm. Bunlardan biri yatırım bankacılığıydı ve bu beni hiç heyecanlandırmadı. O sıralar aldığım bazı seçmeli dersler sayesinde sanatla da ilgilenmeye başlamıştım.

Ve sanatta da bir matematik olduğunu ve çözülecek problemleri fark ettim. Bu problemleri çözmek zihinsel, ruhsal, duygusal, fiziksel çaba gerektiriyordu. Bu durum beni çok heyecanlandırdı, o yakıtla da yola çıktım” şeklinde konuştu.