Ana sayfa Dizi Haberleri Afra Saraçoğlu dizi istemedi, kariyerinde önemli bir karar aldı!

Afra Saraçoğlu dizi istemedi, kariyerinde önemli bir karar aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Afra Saraçoğlu’ndan yeni diziler bekleyen hayranları büyük bir sürpriz yaşayacak. 2020 yılında televizyon ekranında Öğretmen isimli dizide izlediğimiz oyuncu, 2021 yılında ise dijital dizi projesi Yeşilçam’ın başrolünde yer aldı.

Blu TV ekranında yayınlanan Yeşilçam dizisinde Tülin Saygı isimli karaktere hayat veren oyuncu, 1960’lı yıllarda geçen hikaye ile hayranlarına farklı bir heyecan yaşattı. Blu TV’nin sevilen projesinde ikinci sezon çekimleri de yapıldı… Afra Saraçoğlu bu projede Çağatay Ulusoy ve Selin Şekerci ile birlikte başrolde yer aldı.

Ünlü oyuncunun yeni projesi ise hayranlarını şaşırtacak. Birçok diziden başrol teklifi alan oyuncu, tüm bu teklifleri bir kenara bıraktı. Afra Saraçoğlu, daha önce verdiği sözü tutacak ve tiyatroda yerini alacak. Bir Barda Bir Gece isimli oyun için Nurgül Yeşilçay ile birlikte hazırlıklar yapan Afra Saraçoğlu, 26 Kasım Cuma günü sahneye çıkacak.

Yeni sezonda dizi yerine tiyatro oyunu tercihinde bulunan oyuncu, uzun süredir yapmak istediği bir kariyer adımını da 2021 yılının sonbahar aylarında atacak.

Afra Saraçoğlu ilk kez tiyatro sahnesine çıkacağı için de fazlasıyla heyecanlı. Oyuncu, sezonun iddialı oyunlarından birisi ile yeteneklerini bu kez de tiyatrosevenlere sergileyecek.

Nagihan Gürkan’ın yöneteceği oyun, kadınların her akşam başlayan elektrik kesintileri sırasında kayboldukları bir dünyada arkadaşını bulmak için bir bara giden lise öğrencisi ile barın tek çalışanı olarak kalan bir kadının arasındaki gerilimli ilişkiyi merkezine alacak.