Ana sayfa Sosyal Medya Nurgül Yeşilçay’dan hayranlarını mest edecek yeni proje!

Nurgül Yeşilçay’dan hayranlarını mest edecek yeni proje!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, yeni sezonda yepyeni bir proje ile hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Kefaret isimli Fox TV dizisinde başrolde yer alan oyuncu, yaz döneminde final yapan projeden sonra yeni adımları üst üste attı.

Kim Bu Aile isimli sinema filminde Cengiz Bozkurt ile birlikte başrolde yer alan Nurgül Yeşilçay, bu sezon tiyatro oyunu bekleyen hayranlarını sevindirecek. Birçok diziden teklif aldığı bilinen oyuncu, tüm bu teklifleri şimdilik bir kenara koydu. Oyuncu, yeni dönemde tiyatro sahnesinde yer alacak olmanın heyecanını yaşıyor.

Genç kuşağın önemli kadın oyuncularından Afra Saraçoğlu’nun ilk kez tiyatro deneyimi yaşayacağı Bir Barda Bir Gece isimli oyunda Nurgül Yeşilçay başrolde bulunuyor.

Günümüze çok da uzak olmayan distopik bir dünyayı izleyenlere aktaracak bu çarpıcı oyun 26 Kasım Cuma günü izleyicilerle DasDas’ta buluşacak.

Kadınların her akşam başlayan elektrik kesintileri sırasında kayboldukları bir dünyada arkadaşını bulmak için bir bara giden lise öğrencisi ile barın tek çalışanı olarak kalan bir kadının arasındaki gerilimli ilişkiyi merkezine alan bir oyun izleyeceksiniz.