Ana sayfa Sosyal Medya Afra Saraçoğlu’nun doğum gününü ilk kutlayan, sevgilisi Mert Yazıcıoğlu oldu!

Afra Saraçoğlu’nun doğum gününü ilk kutlayan, sevgilisi Mert Yazıcıoğlu oldu!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Ünlü oyuncu Afra Saraçoğlu Fazilet Hanım ve Kızları dizisindeki rolüyle şöhreti yakaladı. 2020 yılında Fox TV ekranında yayınlanan Öğretmen isimli televizyon dizisinde baş rolde yer alan oyuncu sonrasında ise BluTV’nin dijital dizisi Yeşilçam’da başarılı performansı ile göz doldurdu.

Yeni sezonda gelen proje tekliflerini elinin tersiyle iten ve kendisini tiyatro sahnesinde göstermek isteyen oyuncu şu sıralar usta oyuncu Nurgül Yeşilçay ile birlikte Bir Barda Bir Gece adlı oyunda rol alıyor. Oyundaki performansıyla da güzel yorumlar alan oyuncunun aşk hayatında da iş hayatında da her şey yolunda gidiyor.

Uzun süredir mestektaşı Mert Yazıcıoğlu ile birlikte olan Afra Saraçoğlu zaman zaman sevgilisiyle birlikte pozlarını instagram hesabından takipçileriyle de paylaşıyor.

Çiftten son paylaşım Mert Yazıcıoğlu’ndan geldi. Oyuncu instagram hesabından birlikte fotoğraflarını paylaşarak sevgilisinin doğum gününü kutladı.

Afra Saraçoğlu'nun doğum gününü ilk kutlayan, sevgilisi Mert Yazıcıoğlu oldu! 8

Selanik ve Girit göçmeni kökenli bir aileden gelen Afra Saraçoğlu 2 Aralık 1997 yılında Balıkesir Edremit’te doğdu.25 yaşına basan oyuncunun doğum gününü ilk kutlayan sevgilisi Mert Yazıcıoğlu oldu.

Yazıcıoğlu paylaşımına; İyi ki doğdun, İyi ki varsın sevgilim’ yazdı. Saraçoğlu’da sevgilisine kalp emojosiyle cevap verdi.

Genç neslin iki yetenekli oyuncusu uzun zamandır devam eden mutlu beraberlikleri ve her zaman birbirlerine destek olan açıklamalarıyla da magazin basınının parmakla gösterdiği çiftler arasında yer alıyor.

Afra Saraçoğlu'nun doğum gününü ilk kutlayan, sevgilisi Mert Yazıcıoğlu oldu! 9