Ana sayfa Dizi Haberleri Star TV için fırsat! Sadakatsiz’den sıkılanlar Annemizi Saklarken dizisine mi kaçacak?

Star TV için fırsat! Sadakatsiz’den sıkılanlar Annemizi Saklarken dizisine mi kaçacak?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çarşamba akşamı reyting savaşına yeni bir dizi katılıyor. Star TV, yaz başından bu yana yayınlanan Ada Masalı’nın finalinin ardından Annemizi Saklarken dizisini ekrana getirmeye hazırlanıyor. Son zamanlarda hikayesinin sıkıcılaştığını düşünen Sadakatsiz izleyicileri Annemizi Saklarken izlemeyi tercih edebilir.

Başrollerinde Cansu Dere, Melis Sezen, Caner Cindoruk ve Berkay Ateş’in yer aldığı Sadakatsiz dizisi yayınlamaya başladığı geçen sezondan bu yana çok büyük bir heyecanla seyrediliyor. Hikayedeki iniş çıkışlar, ihanetler izleyiciyi ekrana kitlemeyi başarıyor.

Ancak son zamanlarda Sadakatsiz’in hikayesinde sıkıntı var. Zira dizinin sadık izleyicileri hikayenin son bölümlerde çok sıkıcı ve zorlama hale geldiğini söylüyor. Ancak son bölümlerde yaşanan gelişmeler Sadakatsiz’de heyecanın yeniden işaretlerini veriyor.

Star TV için fırsat! Sadakatsiz’den sıkılanlar Annemizi Saklarken dizisine mi kaçacak? 7

Eğer Sadakatsiz bu şekilde devam ederse izleyici kitlesini benzer türdeki bir dizi olan Annemizi Saklarken’e kaptırabilir. En son Cam Tavanlar’a imzasını atan ancak başarıyı yakalayamayan OJO Pictures’ın yapımcılığını üstlendiği Annemizi Saklarken dizisi de bir entrika hikayesi.

İzleyiciler sosyal medyada yaptıkları yorumlarda Sadakatsiz’in senaryosunun ikinci sezonda çok bozulduğuna dikkat çekiyor ve bir an önce düzelmesini umduklarını belirtiyor. Dizinin uzatılması için Aras’ın boşanma sürecinin uzayacağını söyleyen izleyiciler bu durumun Sadakatsiz’i klasik Türk dizisi sınıfına soktuğunu söylüyor.

Bakalım Annemizi Saklarken dizisinin ilk bölümüyle ekrana geleceği 8 Aralık Çarşamba’nın ertesi günü reyting sonuçları ne olacak?