Ana sayfa Dizi Haberleri Kaderimin Oyunu ile yine güçlü bir kadın hikayesi izleyeceğiz!

Kaderimin Oyunu ile yine güçlü bir kadın hikayesi izleyeceğiz!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star ekranlarında yayınlanmaya başlayacak olan NGM Medya imzalı yeni dizi Kaderimin Oyunu’nun ilk bölümü 3 Aralık Cuma günü ekranlara geliyor. Özellikle Akın Akınözü hayranlarının dört gözle beklediği dizi yine güçlü bir kadın hikayesi olarak karşımıza çıkacak.

Başrollerinde Öykü Karayel, Akın Akınözü ve Sarp Apak’ın yer aldığı Kaderimin Oyunu nefes kesen hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Oldukça ağır bir dramatik hikayeye sahip Kaderimin Oyunu dizisinin ana karakteri Asiye çok güçlü genç bir kadın.

Uzun süredir ekranlardan uzak olan sevilen oyuncu Öykü Karayel’in canlandırdığı Asiye dizinin odak noktasındaki karakter olacak. Yetenekli oyuncu Karayel, Kaderimin Oyunu’nda hayat vereceği Asiye karakterini şöyle anlattı:

Kaderimin Oyunu ile yine güçlü bir kadın hikayesi izleyeceğiz! 7

“Asiye iki çocuklu, çalışan, kendi ayakları üzerinde duran güçlü bir kadın. Genç yaşta anne olmuş. Türkiye’nin geneli gibi çalışarak çocuklarına kendisi bakıyor. Kızıyla da arasında çok büyük bir yaş farkı yok, boyu kadar kızı var. Amasya’da yaşadıkları bir felaket sonrası yola çıkmak zorunda kalıyorlar. Yolları da İstanbul’a düşüyor. İstanbul’a geldikten sonra heyecanlı, duygu yüklü bir karmaşanın içinde buluyorlar kendilerini.”

Öykü Karayel’in anlattığından anlaşılıyor ki bir hayli sürükleyici ve acıklı bir hikaye izleyicileri bekliyor. Kaderimin Oyunu, Hercai dizisindeki muhteşem çıkışının ardından ekrana geri dönen Akın Akınözü hayranları için de ayrı bir önem taşıyor.

Kaderimin Oyunu dizisinin cuma akşamı ekrana gelecek ilk bölümünde şunlar yaşanacak:

Gencecik yaşında iki çocuğuyla yaşama tutunmaya çalışan Asiye’nin hayatı, bir gün başlarına gelen felaketle alt üst olur. Amasya’dan İstanbul’a geri dönüşü olmayan bir yolculuğa çıkan Asiye, yolda hiç tanımadığı halde kendilerine yardım eden, uzun yıllar sonra Rusya’dan İstanbul’a dönmekte olan Mahir’le tanışır. Mahir sayesinde, Demirhan konağına sığınacak olan Asiye ve çocukları için bu bir kurtuluş değil, kaderin kötü bir oyunudur.