Ana sayfa Dizi Haberleri Yalı Çapkını dizisi için 3. sezon iddiaları ortaya atıldı!

Yalı Çapkını dizisi için 3. sezon iddiaları ortaya atıldı!

tarafından ker_def

Star TV ekranında izleyicilerle Cuma akşamları yayınlanmakta olan Yalı Çapkını dizisi, geçen sezon en iyi çıkışı yapan proje olmasına rağmen, ikinci sezonunda ciddi bir izleyici kaybı ile karşı karşıya kaldı.

Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir ikilisinin başrolünde yer aldığı Yalı Çapkını dizisinin ikinci sezonu düşen reytingler ve izleyicilerin hikayeye yönelik eleştirileri ile öne çıktı. Dizinin reytinglerde elde ettiği düşüşün altında yatan neden, değişen ikinci sezon hikayesinin tatmin etmemesi olarak gözüküyor.

Bazı karakterlerin ilk sezondakine nazaran daha farklı bir noktaya doğru sürüklenmesi de Yalı Çapkını hayranlarının kafasını karıştıran bir başka önemli unsur oldu.

Dizinin yurt dışı satışları ise iyi gidiyor. Ecco Rights firması tarafından dağıtımlar yapılmaya devam ediyor. Firmanın Türk dizilerinden sorumlu müdürü Handan Özkubat’ın 3. sezon ile ilgili sözler söylediği yönünde bilgiler de internet medyasına ve sosyal medyaya yansıdı.

Handan Özkubat’ın Yalı Çapkını dizisi için, “Şu zamana kadar hiçbir Türk dizisinde görmediğimiz derecede fenomenliğe ulaştı” şeklindeki sözler sosyal medyada çok konuşuluyor.

Özkubat ayrıca Türkiye’deki izleyicilerin yanı sıra dünya çapında da hayran kitlesinin genişlemekte olduğunu belirtiyor ve “Yalı Çapkını dizisinin başarısı hız kesmiyor ve 3. sezonda neler olacağını merakla bekliyoruz” diye konuştu.

İnternet medyasına yayılan bu sözler Yalı Çapkını dizisinin gelecek dönemde de devam edeceği şeklinde yansıtıldı.