Ana sayfa Dizi Haberleri Ağlama Anne ve Bir Litre Gözyaşı dizileri aynı gün başlıyor!

Ağlama Anne ve Bir Litre Gözyaşı dizileri aynı gün başlıyor!

tarafından ker_def
atv ve Kanal D, aynı anda yeni dizilerini yayına sürüyor…

atv ekranlarında Ağlama Anne dizisi ile Kanal D ekranlarında Bir Litre Gözyaşı, 7 Ekim Pazar günü izleyicilerle buluşacak.

Her iki dizide büyük bir iddia ile yayına başlıyor.

Pazar günü sadece TRT 1’in Elimi Bırakma isimli dizisi başarılı oldu ve şu anda zirvede devam ediyor.

Ancak 8 Ekim’den itibare hem atv hem de Kanal D yeni dizilerini Pazar günü başlatacak.

Bir de 2 sezondur devam eden ve zirvenin adaylarından Savaşçı dizisi de Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşmak için hazırlıklarını sürdürüyor. Savaşçı’nın 7 Ekim tarihinden daha sonraki bir Pazar başlayacağı tahmin edilmekte..

Savaşçı dizisi de gelince Pazar günü müthiş bir rekabete şahit olacacağız.

“AĞLAMA ANNE”, İZLEYİCİYİ AĞLATACAK!

Yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği, yeni sezonun iddialı işleri arasında şimdiden yerini alan başrollerini Birce Akalay, Özlem Yılmaz, Cansel Elçin, Sezin Akbaşoğulları, Selim Bayraktar ve Ekin Mert Daymaz’ın paylaştığı Küçük yaşta yaptığı bir hata sonucu, evlat katili olmakla suçlanan Alev ile ailesinin duygu yüklü hikâyesini anlatan “Ağlama Anne” izleyicileri ekran başına toplayacak bir dram hikayesi olarak geliyor.

BİR LİTRE GÖZYAŞI DA AĞIR BİR DRAM HİKAYESİ

Med Yapım-Mf Yapım imzalı, yönetmenliğini Serhan Şahin’in üstlendiği, senaryosunu ise Neşe Şen, Sertaç Ergin ve Gül Meriç Özen’in kaleme aldığı dizi etkileyici hikâyesiyle izleyenleri ekran başına kilitleyecek.

Dizinin başrol oyuncuları Sanem Çelik, Miray Daner, Tolga Tekin ve Mert Yazıcıoğlu, “Bir Litre Gözyaşı, Aya Kito’nun gerçek hikâyesinden uyarlanmış bir hayata tutunma, mücadele hikâyesi.