Ana sayfa Sosyal Medya Miray Daner, müthiş bir proje ile geliyor!

Miray Daner, müthiş bir proje ile geliyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Genç kuşağın başarılı isimlerinden birisi olan Miray Daner, son olarak BluTV için çekilen Saygı isimli dizide oynamıştı. Nejat İşler’in başrolünde oynadığı dizide Boran Kuzum ile partner olan Miray Daner, ekranda en on Bir Litre Gözyaşı dizisinde başroldeydi. Oyuncu, en çok Medcezir dizisi ile dikkat çekmiş ve Vatanım Sensin ile de çok konuşulmuştu.

Miray Daner, kariyerinde sağlam adımlar atmaya devam ediyor. Bu kez sahneye iddialı bir yapımla çıkmaya hazırlanıyor oyuncu. Daner, bir süredir hazırlıkları süren projesi ile ilgili bir paylaşım yaptı son olarak ve hayranlarını da heyecanlandırdı.

Miray Daner’in rol aldığı William Shakespeare’’in en sevilen başyapıtlarından “Romeo & Juliet”de rol alacak. Daner’in oynayacağı oyun, dijital olarak sahnelenecek. 4 Şubat’ta izleyici ile buluşacak olan proje, Zorlu PSM prodüksiyonu, Based Istanbul iş birliği ve Türk Tuborg A.Ş. katkılarıyla hayata geçiriliyor.

Tiyatronun kültleşen eserlerinin günümüz perspektifinden yorumlandığı kesitleri seyirciyle buluşturan ‘Dijital Sahne’ dördüncü haftasında Miray Daner ve Kerem Arslanoğlu’nun rol aldığı oyunla açılacak.

Yönetmenliğini İbrahim Çiçek’in yaptığı tiyatro oyunu Zorlu PSM YouTube kanalında yayınlanacak. Yayın öncesinde Miray Daner de instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla oyunun afişini, kamera arkasını ve bilgileri paylaştı…

İddialı projede Miray Daner’in performansı şimdiden merak konusu! Merak edenler 4 Şubat akşamı saat 20.00’de Zorlu PSM YouTube kanalından izleyebilirler…

İşte Miray Daner’in paylaşımı…

Miray Daner, müthiş bir proje ile geliyor! 10

Miray Daner, müthiş bir proje ile geliyor! 11

Miray Daner, müthiş bir proje ile geliyor! 12

Miray Daner, müthiş bir proje ile geliyor! 13