Ana sayfa Dizi Haberleri Ah be Show TV! Ramo, Arıza, Kuzey Yıldızı’nı harca sonra yazlık dizileri gözünü kırpmadan bitir!

Ah be Show TV! Ramo, Arıza, Kuzey Yıldızı’nı harca sonra yazlık dizileri gözünü kırpmadan bitir!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz Özel – Show TV’nin elindeki son dizi de final yapıyor! Show TV ekranlarında izleyicilerle Çarşamba akşamları buluşmakta olan Cam Tavanlar dizisi ne yazık ki, final bölümü ile bu akşam son kez izleyicilerin karşısına çıkacak.Kış sezonu dizilerini bir bir final yaptırarak bitiren Show TV, yeni kararı gereceği yepyeni dizilerle izleyicileri kendi kanalına çekmeyi hesap etti.

Ancak bu hesap tutmadı… İlk olarak önceki hafta Kahraman Babam dizisi final yaparak veda etti. Ardından da Cam Tavanlar dizisinin 8. bölümde final yapacağı duyuruldu… Bensu Soral ile Kubilay Aka ikilisinin başrolende yer aldığı Cam Tavanlar düşük gelen reytingleri nedeniyle ekran ömrünü tamamlıyor. Dizinin bu akşam 8. ve final bölümü yayınlanacak ve Show TV’nin elinde hiçbir dizi kalmayacak.

Ah be Show TV! Ramo, Arıza, Kuzey Yıldızı'nı harca sonra yazlık dizileri gözünü kırpmadan bitir! 7

5 yıl önce yayınlanan Şahsiyet’in tekrarları dışında dizi hayranları için Show TV’de ilgi çekecek bir yapım yok… Artık kanalın kış sezonu dizileri için izleyiciler beklemek durumunda kalacak. Bu sezon Show TV birçok dizisini herkesi şaşırtacak şekilde bitirdi.

Arıza, Ramo, Kuzey Yıldızı, Alev Alev, Çukur dizilerinin peş peşe finaller yapması dizi hayranlarını şoke etmişti. Özellikle de Ramo ve Arıza gibi iki önemli dizi bir sezon daha gidebilecek durumdayken Show TV, final kararı ile şaşırttı. İstense Kuzey Yıldızı bile devam edebilirdi. Zaten bu dizilerden ayrılan isimler yepyeni projelerle yine ekranda olmaya devam edecek. Show TV’nin ise kış sezonunda yeni dizilerle yeniden dizi hayranlarını kanalına çekmesi o kadar kolay olmayacak.

Zira dizi izleyicileri kanalın peş peşe final kararlarından çok rahatsız oldu ve bu durumu sosyal medyada uzun süre tepki mesajları ile gündemde tuttu. Dizilerini acımadan yayından kaldıran Show TV’nin bu imajı da izleyici tarafında biraz sıkıntı çıkartabilir. Bakalım kış döneminde Show TV’nin yeni dizileri için izleyicilerin tavrı ne olacak? Bekleyip göreceğiz.