Ana sayfa Dizi Haberleri Benim Adım Melek başarısı, Ulvi Kahyaoğlu’na mükafat olarak geri döndü!

Benim Adım Melek başarısı, Ulvi Kahyaoğlu’na mükafat olarak geri döndü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -TRT1 ekranında yayınlanan ve toplam 66 bölüm süren Benim Adım Melek dizisi ağır bir dram yapımıydı. Nehir Erdoğan; Kutsi, Mehmet Çevik, Kaan Çakır gibi önemli isimler bu yapımda boy gösterdi. 2 sezon süren ve çekimleri Gaziantep’da yapılan dizi, akıllarda kalan hikayesi ve sahneleri ile unutulmazlar arasına katıldı.

Benim Adım Melek dizisinde ilk başlarda dikkat çekmeyen ama haftalar ilerledikçe herkesin fark ettiği önemli bir detay da vardı. Hikayede yer alan 3 genç oyuncu adeta parlıyordu. Kerem karakterinde Ulvi Kahyaoğlu, Defne olarak Rabia Soytürk ve Ömer’e hayat veren Mustafa Mert Koç gerçekten de çok iyi iş çıkardı.

Benim Adım Melek dizisi ile adeta sıçrama yapan Ulvi Kahyaoğlu, rolünde o kadar başarılıydı ki, özellikle son bölümlerdeki duygusallığı çok iyi yansıtması akıllardan çıkmayacak… Kerem karakterinin genç oyuncuya getirdiği yeni sezon için yeni bir rol oldu…

Ulvi Kahyaoğlu, başarısının mükafatını aldı ve yeni anlaşması ile de dikkatlerden kaçmadı. Most Yapım tarafından hazırlıkları devam eden Elbet Bir Gün isimli yeni dizide genç oyuncunun da yer alacağı ortaya çıktı.

Benim Adım Melek başarısı, Ulvi Kahyaoğlu'na mükafat olarak geri döndü! 7

Yakında sete çıkacak olan ekip çekimlere başlayacak. Sinem Ünsal, Şebnem Bozoklu, Muhammet Uzuner gibi önemli isimlerin kadrosunda yer aldığı dizi için oyuncu arayışları devam ediyor.

Bilinen gerçek ise Benim Adım Melek’in Kerem’i Ulvi Kahyaoğlu, yeni sezonda Elbet Bir Gün dizisinde Serdar karakterinde yerini alacak.

Dizi için aranan başrol erkek oyuncusu henüz netleşmedi. Mehmet karakteri ortaya çıkmadı ama kardeşi Serdar’a kimin hayat vereceği artık belli.