Ana sayfa Sosyal Medya Ahmet Rıfat Şungar, Show TV dizisinden başrol teklifi aldı!

Ahmet Rıfat Şungar, Show TV dizisinden başrol teklifi aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ay Yapım tarafından hazırlıkları devam eden Üç Kuruş isimli dizinin oyuncu kadrosu yavaş yavaş ortaya çıkıyor. 3 erkek başrol oyuncusu için ilk anlaşma Uraz Kaygılaroğlu ile yapıldı. Kartal karakteri için ünlü oyuncu ile imzalar atıldı.

Ardından ise emniyet amiri Efe karakteri için Ekin Koç ile görüşmeler ilerledi ve oyuncu prensipte rolü canlandırmayı kabul etti. Şimdi iş imzaların atılmasına kaldı.

Üç Kuruş dizisi için düşünülen üçüncü erkek başrol oyuncusu olarak da Ahmet Rıfat Şungar’a teklif gittiği ortaya çıktı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre, seri katil İrfan rolü için düşünülen isim Ahmet Rıfat Şungar oldu…

Nursel Köse, Civan Canova, Aslıhan Malbora, Burak Altay gibi isimlerle de anlaşma yapıldığı ortaya çıkmıştı. Şimdi de Ahmet Fırat Şungar’a teklif götürüldü.

İrfan dizinin en karanlık karakteri olarak ortaya çıkacak. İşlediği cinayetlerle seri katil olarak anılacak olan İrfan karakteri için Ahmet Rıfat Şungar isminin ortaya çıkması sosyal medyada da tartışmalara neden oldu.

Kimi hayranlar oyuncunun bu role uygun olmadığını düşünüyor. Bir dizi hayranı, “On numara oyuncudur ama hiç seri katil tipi yok” diye yorum bıraktı. Kimi izleyiciler ise tiyatro geçmişi de olan ve çok başarılı rollere imza atan Şungar’ın doğru seçim olduğunu düşünüyor.