Ana sayfa Dizi Fragmanları Ada Masalı dizisi için artık son çareye başvuruldu!

Ada Masalı dizisi için artık son çareye başvuruldu!

tarafından ker_def

Star ekranlarında yayınlanan Ay Yapım imzalı ‘Ada Masalı’, Salı günleri seyirci ile buluşuyor. Başrollerinde; Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz’un yer aldığı ‘Ada Masalı’nın çekimleri İzmir’de gerçekleşiyor. Dizinin yaz döneminde düşük kalan reytingleri ise kafaları karıştırmaya devam ediyor.

Eylül ayı ile birlikte diğer diziler bir bir ekrana gelmeye başlıyor. Salı akşamları da Masumlar Apartmanı’nı 14 Eylül’den itibaren izleyebileceksiniz. İddialı dizilerin gelişi en çok da Ada Masalı ve Baht Oyunu dizilerini etkileyecek. Salı akşamları artık reyting elde etmek o kadar kolay olmayacak.

Ada Masalı dizisinde ekranda kalma mücadelesi artık daha çetin şartlarda sürecek. Dizinin senaristleri ise son çareye başvurdu. Aşk başlıyor… Poyraz ile Haziran arasında romantizmin doruklarına çıkılacak. Aşk sahneleri bir hayli artacak ve ikilinin yakınlaşmasının reytingleri yükseltmesi beklenecek. Son çare artık bu…

Ada Masalı dizisi için artık son çareye başvuruldu! 8

Peki Ada Masalı dizisinin 7 Eylül Salı günü yayınlanacak olan 12. yeni bölümünde başka neler olacak? İşte detaylar: Her yıl düzenlenen hayır kermesi bu sene ada halkı için daha da heyecanlı bir hâl alacaktır.

Zira kermesin yapılacağı günden bir gün önce büyük bir haberle çalkalanır ortalık; Haziran ve Poyraz sevgili olmuştur. Bu haber kimilerini sevince boğarken, kimileri için felaket demektir. İdil’in yalanını öğrenen Aliye bir taraf seçmek konusunda zorlanmaktadır.

Haziran’ı asla torununun yanında kabul edememekte ama İdil’in söylediği büyük yalanı da içine sindirememektedir. Zeynep ise kızının bu küçük hayatta çakılıp kalmasını istememektedir. Bu amaç için adaya çağırdığı Batu’dan bir şeyler yapmasını ister.

Aynı amaç uğruna güçlerini birleştiren İdil ve Batu için de işler zorlaşmaya başlamıştır artık. Haziran ve Poyraz’ın mutluluğunu bozmak için ellerini çabuk tutmaları gerekmektedir.

Alper ve Melisa’nın öpüştüğünü öğrenen Biricik, giderek büyüyen bir tehlikeye dönüşmektedir.

Ada Masalı dizisi için artık son çareye başvuruldu! 9

Melisa ve Alper sakladıkları sırrın altında ezildikçe Biricik daha büyük bir oyunun içine iter onları. Haziran ve Poyraz’ı ayırmak için Poyraz’ın geçmişini kurcalayan Batu, nihayet bir sonuca ulaşır.

İdil ise gerçek bir aşkın karşısında bir yalanla mücadele edilemeyeceğini henüz fark etmemiştir.