Ana sayfa Sosyal Medya Aile dizisindeki Aslan karakteri ile Kıvanç Tatlıtuğ’un gerçek hayatta bir özdeşleşme hali var mı?

Aile dizisindeki Aslan karakteri ile Kıvanç Tatlıtuğ’un gerçek hayatta bir özdeşleşme hali var mı?

tarafından ker_def

TelevizyonGatesi.com / Detay – Aile isimli Show TV dizisi çok başarılı bir sezonu tamamladı. Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya ikilisinin başarılı performansları, etkileyici uyumları ve hikayeye kendilerini kaptırmaları sonucunda dizinin çok geniş bir hayran kitlesi oluştu.

Aile dizisi bu sezonun en iyi reytinglerini alan yapımlarından birisi olurken, hikayesi ile de milyonları her hafta meraklandıran bir projeydi. Yaz arasında da izleyicilerin Aile dizisinin ikinci sezonunda neler yaşanacağına dair sabırsız bekleyişleri sürecektir. Kıvanç Tatlıtuğ da dizinin tüm ekibinin katıldığı sezona veda yemeğine karısı Başak Dizer ile birlikte katıldı.

Ünlü oyuncu, “Harika bir sezon bitirdik, çok mutluyuz. Ekip olarak çok güzel bir sezon geçirdik. izleyicilerimize kısa süreliğine veda edeceğiz, yeni sezonda görüşürüz” diye konuştu.

Herkesin merak ettiği konulardan birisi de Aslan karakteri ile oyuncunun çok özdeşleşmesiydi. Acaba Kıvanç Tatlıtuğ’un içinde de Aslan karakterine yönelik bir özdeşleşme var mı? Yani oyuncu karakteri gerçek hayatta da yaşıyor mu?

Kıvanç Tatlıtuğ bu soruya şu yanıtı verdi: “Ne alaka, alakası yok. İyi misiniz siz.”

Ünlü oyuncu bu sözleriyle bile Aslan karakteri ile gerçek hayatta bir özdeşleşmesinin mümkün olmadığını, bunun bir dizi karakteri olduğunu ifade etmiş oldu.

Kıvanç Tatlıtuğ’un karısı Başak Dizer de dizinin stylingi konusunda destek veren isimlerden birisi olmuştu. Dizer, “Herkesi tebrik ediyorum, zaten çok güzel bir sezondu, yeni sezonu heyecanla bekliyoruz” diye konuştu.