Ana sayfa TV Programları Burcu Esmersoy’un sunacağı Eşim Benzerim Yok programı başlıyor!

Burcu Esmersoy’un sunacağı Eşim Benzerim Yok programı başlıyor!

tarafından ker_def

Ekranların sevilen ismi Burcu Esmersoy’un sunuculuğunu üstleneceği yepyeni program “Eşim Benzerim Yok”, hafta içi her gün FOX izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

“Eşim Benzerim Yok”ta 12 yarışmacı, 10 hafta boyunca sürprizlerle dolu bir evde büyük ödülü kazanmak için yetenek, zeka ve stratejilerini yarıştıracak, yarışmadan heyecan hiç eksik olmayacak.

BU YARIŞMADA YARIŞMACILARIN ELENMESİ DE KAZANMASI DA RAKİPLERİN ELİNDE!

Günlerinin yaklaşık 8 saatini sürprizlerle dolu evde geçirecek olan yarışmacıların yarışmayı kazanmak için iyi yemek yapmaları, yetenekli olmaları veya zeka oyunlarında galip gelmeleri yeterli olmayacak, aynı zamanda haftanın 5. gününde gerçekleşecek elemeleri de başarıyla atlatmaları gerekecek.

Bu da yalnızca yetenek ve zeka değil; aynı zamanda rakiplerin güçlü ve zayıf yönlerini analiz etmeyi, doğru ittifakları kurmayı ve rakiplerle doğru ilişkiler kurmayı gerektirecek.

Haftanın finalinde ise en yüksek puanı alan yarışmacı haftanın ödülüne sahip olabilecekken, yarışmanın kazananı da büyük para ödülünün sahibi olacak.

Yapımcılığını Bloom Medya’nın üstlendiği “Eşim Benzerim Yok”, çok yakında hafta içi her gün Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber’den hemen önce FOX’ta!