Ana sayfa Dizi Haberleri Aile dizisinden sonra Yüsra Geyik kariyer basamaklarında yeni adımlar atıyor!

Aile dizisinden sonra Yüsra Geyik kariyer basamaklarında yeni adımlar atıyor!

tarafından ker_def

Aile isimli dizi projesi 30. bölüm sürdü ve çok geniş bir izleyici kitlesini etkiledi. Dizinin hikayesinde Yağmur karakterini canlandıran Yüsra Geyik, çok farklı bir kadın karakteri ile hayranlarının karşısına çıkarak herkesi şaşırtmıştı.

15 sezon boyunca Arka Sokaklar isimli dizi projesinde Zeliş karakteri ile büyük bir deneyim biriktiren Yüsra Geyik, bu projeden ayrıldıktan sonra da farklı yapımlar ile kendisini gösterdi.

Camdaki Kız dizisinin yanı sıra Bozkır isimli dijital dizide yer alan, bazı projelerde küçük roller ile ekranda bulunan Yüsra Geyik, şimdi de kendisine yeni bir dizi projesi buldu.

Kanal D ekranında Çarşamba akşamları yayınlanan Taş Kağıt Makas isimli yeni dizinin kadrosuna sonradan katılan Yüsra Geyik, hayranları ile yeniden ekranda buluşuyor.

Henüz reytingleri çok iyi gelmese de Taş Kağıt Makas isimli dizi projesi 2024 yılının iddialı projelerinden birisi olarak gözüküyor. Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi ve Burak Yörük gibi dikkat çeken isimler bu dizide yer alıyor.

Rüya karakteri ile Taş Kağıt Makas isimli dizi projesinde izleyicilerin karşısına 4. bölümden itibaren çıkacak olan Yüsra Geyik, hikayeye güç katacak.

Burak Yörük’ün canlandırdığı Fecir karakterinin kız kardeşi rolünde izleyeceğimiz Yüsra Geyik bakalım bu sefer de hayranlarını farklı bir karakter ile şaşırtabilecek mi?