Ana sayfa Sosyal Medya Demet Evgar, Buğra Gülsoy ikilisi Bahar dizisini reytingin zirvesine çıkardı!

Demet Evgar, Buğra Gülsoy ikilisi Bahar dizisini reytingin zirvesine çıkardı!

tarafından ker_def

Bahar isimli yeni Show TV dizisinin her hafta elde ettiği güçlü reytingler ile 2024 yılının en iyi reytinglerini elde ettiğini tablolarda görebilmekteyiz.

Mart ayının 4 ile 10’u arasında yapılan reyting analizlerinde Bahar dizisi hem tüm kişiler, hem AB hem de ABC1 kategorilerinde bir numarada yer alıyor. Tüm kişiler kategorisinde çift haneli oranlara çok yaklaşmasına rağmen biraz altında kalan Bahar dizisi, AB ve ABC1 kategorilerinde ise çift haneli reytingleri ile göz kamaştırdı.

Demet Evgar ve Buğra Gülsoy ikilisinin hikayede daha uzun süren birlikte sahnelerinin izleyicileri Bahar dizisine çekmekte olduğunu, iki oyuncunun da güçlü performansları ile izleyicilere karakterlerin duygularını geçirebildiklerini belirtelim.

Hatice Aslan, Ecem Özkaya ve Mehmet Yılmaz Ak’ın da başrolün hakkını verdiği Bahar dizisi, özellikle kadın izleyicileri son dönemde cezbeden bir yapım oldu.

Bahar karakterinin eski hayatından sıyrılması, gerçekleri görmesinin ardından değişmeye başlaması, yeniden mesleğe adım atması ve kendi ayakları üzerinde durarak yeni bir hayata doğru adımlar atması izleyicileri memnun ediyor.

Bahar dizisinin reytinglerine yapılan en önemli hikaye açısından katkı ise, Bahar karakterinin izleyenleri gülümseten sahneleri olduğunu, Demet Evgar’ın da bu sahnelerde ustalığını konuşturduğunu ifade etmek gerekiyor.