Ana sayfa Dizi Haberleri Akrep dizisi için umut ışığı belirdi, top artık Star TV’de

Akrep dizisi için umut ışığı belirdi, top artık Star TV’de

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV’nin Cuma gününden perşembe gününe kaydırması ile reytingleri ciddi şekilde düşüş yaşayan Akrep dizisinde, toparlanma adımları devam ediyor. Demet Akbağ ve Evrim Alasya ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin dün akşam 10. bölümü ekrandaki yerini aldı.

Güçlü bir hikayesi bulunan dizinin, oyunculuk performansları da oldukça etkileyici. Kurgusuyla ve heyecanıyla, ortaya koyduğu dram ile ekranda tutunabilecek bir proje Akrep… Ancak gün değişikliği nedeniyle dizi kemik izleyici kitlesinin bir bölümünü kaybetti. Ancak toparlanma adımları da geliyor.

Yeni gününde 3. performansını dün akşam sergileyen Akrep dizisinin geçen haftaya göre tüm kategorilerde yükseliş sergilemesi bir umut ışığı yaktı. Dizinin yükseliş grafiğini sürdürmesi de önemli bir işaret olarak görülüyor.

Totalde 20. sırada yer alabilen Akrep, asıl iyi sonuçları AB ve ABC1 kategorilerinde aldı. Her iki kategoride de geçen haftaya göre bir miktar yükseliş gözleniyor. Ancak bunun yeterli olmadığı da net.

Akrep dizisine fırsat verilir ise yeniden eski performansını bulması da zor gözükmüyor. Dizinin 4’lü oranlara doğru ilerlemesi kuruluşunu sağlayabilecektir. Ancak 3’lü oranlar ve daha aşağısı ise büyük risk altında olacağını gösteriyor.

Akrep dizisi adına risk devam ediyor. Ancak kurtuluş adına bir umut ışığı yandı. Artık her şey Star TV’de… Şayet diziyi devam ettirmek ister ise Akrep’in bir karşılığı var ve destek gelirse de yükseliş sergilenebilir.