Ana sayfa Sosyal Medya Evrim Alasya ve Sibel Taşçıoğlu’nun muhteşem Kızılcık Şerbeti performansları yeniden gündem oldu!

Evrim Alasya ve Sibel Taşçıoğlu’nun muhteşem Kızılcık Şerbeti performansları yeniden gündem oldu!

tarafından ker_def

Kızılcık Şerbeti dizisinde iki sezon boyunca çok başarılı işlere imzalarını atan iki kadın oyuncu Evrim Alasya ile Sibel Taşçıoğlu, gençlere de iyi birer örnek oluşturdu.

Her ikisi de artık mesleklerinde önemli deneyimler edinmiş olmalarının yanı sıra, karakter yaratma konusunda da bir hayli ustalık sergiliyorlar.

Kızılcık Şerbeti dizisinin üçüncü sezonu ile ilgili hazırlıklar devam ederken ve proje dünyanın farklı ülkelerine satılırken, sosyal medyada da öne çıkmaya devam ediyor.

14’üncü düzenlenmekte olan Readers’ Choice TV Ödülleri’nde
Kızılcık Şerbeti dizisi “En İyi Dizi” kategorisinde adaylar arasında gösterildi.

Dizinin iki başarılı kadın oyuncusu da yine aynı ödüllerde
birincilik için yarışıyor.

“En İyi Kadın Oyuncu” seçiminin yapıldığı ve oyların 12 Ağustos’a kadar verilmeye devam ettiği ödüller birçok farklı kategoride düzenleniyor.

“Yardımcı Kadın Oyuncu” ödüllerinde Özge Özacar ile “Konuk Kadın Oyuncu” ödüllerinde Farah Zeynep Abdullah’ın isimleri de dikkat çekiyor.

Bu da gösteriyor ki dizinin kadın oyuncularının başarısı ödüllere de konu oluyor ve sosyal medyada dizi yine gündemden düşmüyor.