Ana sayfa Dizi Fragmanları Akrep dizisinde başrol oyuncusunun başı büyük belada!

Akrep dizisinde başrol oyuncusunun başı büyük belada!

tarafından ker_def

Star TV ekranlarında izleyicilerle Perşembe akşamları buluşmakta olan Akrep dizisinin 11 bölümü yayınlandı. 25 Şubat akşamı yayınlanacak olan 12. yeni bölümde neler yaşanacağı merakla bekleniyor. Diziyen Bertan Asllani yeni bir karakter ile katılıyor. Efe karakteri artık Aras ile omuz omuza mücadele edecek ve dizide hikayeye önemli bir etkide bulunacak.

Demet Akbağ ile Evrim Alasya’nın başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünde Ferda konusunda da önemli bir gelişme var. Kızı Berna’yı öldürdüğüne inandığı bir diğer kızı Ferda’nın hapisten çıkmasını istemeyen Perihan harekete geçiyor. Perihan’ın talimatı ile hapiste Ferda’nın ölüm emri veriliyor. Peki Ferda yaşayacak mı? Başrol oyucusu Evrim Alasya hikayede rolüne devam edecek mi?

Akrep dizisinin 12. bölümünden 2. fragmanda Ferda’nın bir daha oradan çıkmasını istemeyen Perihan çok kararlı görünüyor. Fragmanda Ferda hapiste saldırıya uğruyor. Muhtemelen bunu atlatacak ve hikaye daha da renkli bir hal alacaktır. Evrim Alasya’nın diziden ayrılması gibi bir durum yok…

İşte Akrep dizisinin 12. bölümünde yaşanacaklarla ilgili detaylar:

Aras’ın cinayeti Ferda’nın işlediği yönündeki ifadesinin ardından Merve’nin annesinin dolabında bulduğu parayı polise teslim etmesi üzerine, oklar yeniden Ferda’ya çevrilir. Polisin araştırması neticesinde Ferda tutuklanır ve cezaevine gönderilir.

Kızının ölümünün intikamını alan Perihan Emgen, bununla yetinmeyip Merve’yi de yanına alarak Ferda’ya son darbeyi vurur. Ayşem, Ferda’nın avukatı olmayı kabul ederken; Merve onun annesine yardım etmesine tepkiyle yaklaşır.

İpek ve Şahin’in evlilik haberi konağa bomba gibi düşer. Şahin, İpek’le evlenebilmek için tüm ailesini karşısına almayı göze alır. Duru ise aldığı bir haber sonucunda tüm hayatını etkileyecek büyük bir karar vermek zorunda kalır.

Akrep dizisinde başrol oyuncusunun başı büyük belada! 7

Hapishanede sıkıntılı günler geçiren Aras, İpek’in evlilik kararına çok şaşırsa da Şahin’e verdiği söze de saygı duyar. Aras’a olan öfkesi bir türlü dinmeyen Duru ise Aras’ı ziyareti sırasında söyledikleriyle Aras’a büyük bir şok yaşatır.