Ana sayfa Dizi Haberleri Akrep dizisinin Perihan’ı Demet Akbağ’ın oyunculukta kurallarını seyirci koyuyor!

Akrep dizisinin Perihan’ı Demet Akbağ’ın oyunculukta kurallarını seyirci koyuyor!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Demet Akbağ, Star TV ekranında yayınlanan Akrep dizisindeki Perihan karakteri ile yıllar sonra ekranlara dönüş yaptı. Oyuncu, başarılı ve üst düzey performansı ile göz doldururken, Akrep dizisi de izleyicilerin her bölümünü heyecanla beklediği bir yapım oldu.

Usta oyuncu Demet Akbağ, Haber Global ekranında ilgiyle izlenen ‘Jülide Ateş ile 40’ programında Jülide Ateş’in sorularını yanıtladı. Akbağ’a roller konusunda kurallarının olup olmadığını soran Jülide Ateş, ilginç bir yanıt aldı… Akbağ şimdiye kadar kural uygulayabilecek bir rol teklifi almamış.

Demet Akbağ’ın oyunculuktaki kuralları ile ilgili sözleri şöyle: “Kuralları ben değil, beni seven seyirci koyuyor. Ben ailenin kızıyım, ailenin annesiyim, ablasıyım. Kurallarım yok ama, o kuralları uygulayacağım roller de teklif edilmedi! Düşünüyorum da hangisi bazı kuralları aşacak işler yapardı? Yapsa yapsa Feriştah yapardı. Karakter oyunculunda, farklı konumlandığınızda seyircinin beklentisi öyle oluyor. Dünya çapında starlar böyle sahneler çektiği zaman alkışlıyoruz, bizim Türk gelenek, aile yapımıza bazı sahneler ve bazı durumlar hali hazırda aykırı olduğu için tuhaf karşılanıyor. Hele komedyenlerden bu beklenti hiç yok. Ama hiç şikayet etmedim, ben bulunduğum konum ve durumdan memnunum.”

Gelecek planları hakkında da konuşan Demet Akbağ, kimseyi neyin beklediğini bilemeyeceğini ifade etti: “Çok da plan yapmamak lazım çünkü tutmuyor. Bizi neyin beklediğini bilmiyoruz, hayat bazen hüzünlü, bazen güzel… Ne olur biter bilmiyorum ama, herkes gibi kendim için iyi şeyler diliyorum.

Aklı başında yaşlanmayı diliyorum, oğlumla birlikte olmayı diliyorum, oğlumun kendine güzel bir hayat kurduğunu görebilmeyi diliyorum, sevdiği mutlu olduğu işi yapmasını ve o işten ekmeğini kazanmasını görmeyi bekliyorum; en büyük hayalim… Gücüm fiziğim sağlığım yettiği sürece de mesleğimi yapmak istiyorum. Sevdiklerimin mutlu olmasını ve onların kötü gününü görmek istemiyorum, herkes gibi benim de dileklerim aynı…”