Ana sayfa Dizi Analiz Aldatmak dizisi 44. bölüm analizi; Yeşim’e büyük şok!

Aldatmak dizisi 44. bölüm analizi; Yeşim’e büyük şok!

tarafından ker_def

atv’nin yapımını TIMS&B Productions’ın yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği dizisi Aldatmak, dün akşamki bölümüyle reyting listesinde ilk sıraya oturdu.

Aldatmak kırk dördüncü bölümü ile tüm kişiler ve ABC1 gruplarında günü birinci olarak tamamlarken, AB grubunda ise ikincilik elde etti. 44.Bölümde Neler Yaşandı? İşte detaylar:

YEŞİM’ NİKAH MASASINDA BÜYÜK ŞOK

Güzide, meslek hayatının en zor dönemlerinden birini yaşarken Zeliş’in kendisi hakkında söylediklerini duyunca Ozan’la aralarındaki ipler kopma noktasına geldi. Yeşim’in elindeki kozu gören Tarık öfkeden deliye dönse de onun isteklerine boyun eğmek zorunda kaldı.

Katıldığı televizyon programında ipleri eline alan Güzide, Tarık ve Azra hakkındaki şüphelerini de milyonların önünde dile getirdi. Tarık’ın Yeşim’in her dediğini yapmaya başlaması herkesin dikkatini çekerken bu durumdan ilk nasibini alan Zeliş oldu. Tarık, Yeşim’in bir sözüyle Zeliş’in ortaklıktan çıkmasını sağladı.

Tarık sırrını daha fazla saklayamadı ve Ozan’a Yeşim’in elindeki videodan bahsetti. Behram’ın tetikçisinin görüntülerinde Oylum’u gören Kahraman, kendisini büyük bir ikilemin içerisinde buldu.

Güzide’nin açıklamasından sonra panik olan Azra, İpek’le birlikte Tarık’ın yanına gidip özür diledi. Zeliş’in ayrılmak istediğini duyan Ozan, ona Tarık’ın sırrını anlattı. Yeşim sonunda Tarık’ı nikah masasına oturmaya ikna etse de nikah günü gelip çattığında Tarık ortada yoktu.

Aldatmak yeni bölümleriyle her perşembe atv’de!