Ana sayfa Sosyal Medya Alef dizisinin yeni sezonuyla izleyici karşısına çıkan Aybüke Pusat yine çok konuşulacak pozlar verdi!..

Alef dizisinin yeni sezonuyla izleyici karşısına çıkan Aybüke Pusat yine çok konuşulacak pozlar verdi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –7 Nisan’da BluTV’de yayına giren mistik polisiye serisi ALEF’in ikinci sezonu ALEF: Mâl-i Hülya ile ekranlara gelen Aybüke Pusat, dikkat çeken sosyal medya pozlarına yenilerini ekledi.

Medcezir dizisiyle yıldızı parlayan oyuncu Aybüke Pusat, geçtiğimiz ay beIN CONNECT’te yayınlanmaya başlayan NG Medya imzalı Hayaller ve Hayatlar dizisinde ‘Güneş’ karakteriyle izleyici karşısına çıktı.

Yer aldığı başarılı projelerle adından söz ettiren güzel oyuncu sosyal medyada da oldukça aktif. Oyuncu instagram hesabından yaptığı son paylaşımında güzel fiziğini de gözler önüne serdi.

Alef dizisinin yeni sezonuyla izleyici karşısına çıkan Aybüke Pusat yine çok konuşulacak pozlar verdi!.. 8

Aybüke Pusat, leopar desenli şortunu, ince soket çorap ve sandalet ile kombinlediği paylaşımında sıra dışı tarzıyla dikkat çekti. Ünlü oyuncunun paylaşımı hayranlarından övgü dolu yorumlar ile birlikte aynı zamanda yüz binlerce beğeni aldı.

Güzel oyuncu son projesi ALEF: Mâl-i Hülya ile hayranlarını geçmişin tozlu raflarından günümüze kadar ulaşan sırların, şifrelerin ve gerçeğin peşinde mistik bir yolculuğa çıkarıyor.

Alef dizisinin yeni sezonuyla izleyici karşısına çıkan Aybüke Pusat yine çok konuşulacak pozlar verdi!.. 9

MAY Productions imzalı dizinin yönetmen koltuğunda Gökhan Tiryaki otururuyor. Müziklerini ilk sezonda olduğu gibi Mercan Dede’nin bestelediği ALEF: Mâl-i Hülya’nın senaryosu Itır Arda ve Avni Tuna Dilligil tarafından yazıldı. Ünlü yönetmen Mustafa Altıoklar ise dramaturg olarak görev aldı.

Dizi,  7 Nisan’da ilk dört bölümüyle BluTV’de yayınlanmaya başladı.  Başrollerini Taner Ölmez ve Aybüke Pusat’ın paylaştığı dizide Hande Soral, Serdar Orçin, Mehmetcan Mincinözlü, Emel Çölgeçen, Çiğdem Selışık Onat, Cankat Aydos ve Ahsen Türkyılmaz’ın da aralarında bulunduğu güçlü bir oyuncu kadrosu rol alıyor.