Ana sayfa Dizi Haberleri Barbaroslar dizisinde ikinci sezon endişesi yaşanıyor!

Barbaroslar dizisinde ikinci sezon endişesi yaşanıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamları TRT1 ekranında yayınlanmakta olan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı isimli dizinin hikayesinin gelecek sezonda da devam edip etmeyeceğini hayranlar merakla bekliyor. Engin Altan Düzyatan, Ulaş Tuna Astape, Pelin Akil, Cemre Gümeli, Caner Topçu, İsmail Filiz, Emir Benderlioğlu gibi önemli isimlerin kadrosunda yer aldığı dizi, çok iddialı bir hazırlık sürecinden geçti.

Sezon başında iyi sonuçlar alarak ekrana başlayan dizi, sonrasında ise beklentilerin tam olarak karşılanamaması nedeniyle izleyici kaybı yaşadı. Yine de bazen iyi bazen biraz düşük reytingler alsa da Barbaroslar dizisi sezonun güçlü yapımlarından birisi olarak öne çıktı.

İshak, Oruç, Hızır ve İlyas’ın maceralarını heyecanla izleyen geniş bir izleyici kitlesi var ve, dizideki gelişmeler de heyecanla takip ediliyor. Barbaroslar dizisinin ikinci sezonda da devam etmesini çok isteyen sadık izleyiciler, TRT1’in bu projeden vazgeçmeyeceğini düşünüyor.

Barbaros kardeşlerin daha anlatacak çok hikayesi var ama, yüksek bütçeli bir yapım olması ve beklendiği kadar büyük sansasyon yaratmaması endişeye neden oldu. Barbaroslar dizisinin gelecek sezonda da devam edeceğine yönelik büyük bir beklenti oluştu. Gelecek sezon daha çok izleyicinin diziye tutkuyla bağlanacağını düşünenlerin sayısı bir hayli fazla.

TRT1’e sosyal medya üzerinden mesaj yollayan dizinin sadık takipçileri, Diriliş Ertuğrul gibi ilk sezonda bocalamış olsa da, Barbaroslar’ın sonraki sezonlarda çok daha etkili olabileceğine inanıyor… Diriliş Ertuğrul da TRT1 ekranında beş sezon devam etti ve dünyaya yayılan büyük bir başarı kazandı. Ancak dizinin ilk sezonunu hatırlayanlar, sorunlar olduğunu ama bunun ikinci sezondan itibaren düzeltildiğini biliyor.

Barbaroslar dizisi için de ikinci sezonun çok daha iyi olacağına yönelik önemli bir beklenti var. Tabii ki TRT1’in diziyi devam ettirip ettirmeyeceği konusunda henüz resmi bir açıklama yok.