Ana sayfa Dizi Haberleri Süslü Korkuluk, Netflix’i prensiplerinin dışına çıkarmayı başardı! Üç sezonu bir kerede garantiledi!

Süslü Korkuluk, Netflix’i prensiplerinin dışına çıkarmayı başardı! Üç sezonu bir kerede garantiledi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gündeme geldiği günden bu yana olayların eksik olmadığı Süslü Korkuluk dizisinde merak iyice arttı. Herkes dikkat kesilmiş bir an önce dizinin yayınlanmasını bekliyor. Ancak bunun için biraz daha beklemek gerekiyor. Öte yandan gelen güzel bir habere göre Süslü Korkuluk üç sezonun onayını resmen almış. Bu da demek oluyor ki hayranları doya doya Çağatay Ulusoy izleyecek.

Yapımcılığını OGM Pictures’ın, yönetmenliğini de Cem Karcı’nın üstlendiği Süslü Korkuluk dizisi Netflix’te izleyiciyle buluşacak. Gelen son habere göre dizi üç sezonun garantisini aldı, anlaşmayı imzaladı. Netflix için çok sıra dışı olan bu anlaşmaya göre Süslü Korkuluk üç sezon bir kerede çekilecek. Yani dizi Netflix gibi çok güçlü bir yayın kuruluşunu prensiplerinin dışına çıkarmayı başardı. Bu durum herkesin diziyle ilgili merakını daha da artırdı.

Bu arada dizide rol alan Ece Sükan’dan Süslü Korkuluk setiyle ilgili ilk haberler geldi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ece Sükan sete çıkacağından, çekimlerin başlamasından sadece bir gün önce haberdar olduğunu söyledi. Her şeyin çok güzel gittiğini belirten Sükan, çalışmayı çok özlediğini ve sette çok güzel bir enerji olduğunu kaydetti. Ece Sükan Süslü Korkuluk dizisinde Çağatay Ulusoy’un hayat verdiği, bir modacı olan Peyami’nin sağ kolu Suzi’yi canlandıracak.

Süslü Korkuluk, Netflix’i prensiplerinin dışına çıkarmayı başardı! Üç sezonu bir kerede garantiledi! 7

Çekimleri devam eden dizi üç sezon olacak ve tüm sezonlar bir kerede çekilecek. Üç sezonun çekilmesi eylül ayına kadar sürecek. Netflix’te ekrana gelecek olan Süslü Korkuluk’un izleyiciyle buluşması 2022’nin sonu ya da 2023’ün ilk günlerini bulacak.

Çekimler başladı ancak dizinin başrol kadın oyuncusu hala belli değil. İlk önce yayınlanacağı TV8 kanalıyla anlaşmazlık yaşayarak Netflix’e geçen dizide ikinci şanssızlık başrol oyuncusu olarak açıklanan Alina Boz’un ayrılması olmuştu. Ardından yerine Esra Bilgiç’in geçtiği duyurulmuştu. Ancak Esra Bilgiç de birkaç gün önce projeden ayrıldığını açıklamıştı.

Gelen bilgilere göre Esra Bilgiç’in 2023 yılının sonuna kadar OGM Pictures projelerinde yer alması gibi bir şart getirilmesi de oyuncuyu rahatsız etti. OGM Pictures’ın patronu Onur Güvenatam’ın sürekli sözleşme ile ilgili yeni taleplerde bulunmasından hoşlanmayan Esra Bilgiç, diziden ayrıldı