Ana sayfa Foto Galeri Alemin Kralı’nın Oben’i öyle değişmiş ki, tanımak imkansız!

Alemin Kralı’nın Oben’i öyle değişmiş ki, tanımak imkansız!

tarafından ker_def

birsudemir

OYUNCUYA SAHİP ÇIKACAK MENAJER ŞART!
S.3 – Medyadan takip ettiğimiz kadarıyla bu sektörün sorunlarıyla çocukluktan karşılaştığınızı da görüyoruz. Mesela Sue Ellen rolüyle yer aldığınız ‘O… Çocukları’ filminden sonra emeğin karşılığını alma konusunda problemler yaşanmıştı. Daha sonra sosyal medyada isminize açılan sahte hesaplara karşı da isyanınız oldu. Bu tür istismarların oyunculuk motivasyonunu etkilediğini düşünüyor musunuz? Oyunculuktan vazgeçmek istediğiniz anlar hiç oldu mu?
Sektörün sorunlarına gelince, eğer yolun başındaysanız sağlam bir ajansa ya da iyi bir menajere sahip değilseniz hakkınızı aramanız çok zor. Bunu da zamanla öğrendik ben ve ailem. Bu işte sadece maddi haklarınızın korunması değil manevi anlamda da sizi koruyacak arkanızda duracak, size sahip çıkacak bir menajerinizin olması şart. Sosyal medyada benim adıma açılan sahte hesaplarla ilgili en çok üzüldüğüm beni seven, bana ulaşmak isteyen küçük hayranlarım oluyor. Ben olduğumu düşünüp o hesaplarla konuşuyorlar ve kandırılıyorlar.
Önüne geçilebilir mi? Bilemiyorum…
Tüm olumlu ve olumsuz yanlarına, uzun set saatlerine ve okula rağmen oyunculuğu seçtiğim için hiç pişman olmadım ve vazgeçmeyi düşünmedim!