Ana sayfa Dizi Haberleri Alev Alev dizisi gümbür gümbür geliyor ama büyük bir endişe de var!

Alev Alev dizisi gümbür gümbür geliyor ama büyük bir endişe de var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Alev Alev dizisi inşallah reyting kurbanı olmaz! İşte bu ifadeyi sosyal medyada sık sık görebilirsiniz. İzleyiciler artık o kadar endişeli ki, her yeni dizi başladığında mutlaka bu tür yorumlar yapılıyor. Çünkü kanallar daha projeler kendisini tam anlatamadan, reytingler nedeniyle diziyi yayından kaldırmayı tercih ediyor. Çok az dizi için sabır gösteren kanalların bu tavrı da izleyicileri sürekli tedirgin bir vaziyette tutuyor.

Alev Alev, çok ilginç bir dizi olacak. Show TV’nin yayın planlamasına bakıldığı zaman Salı akşamları izleyicilerle buluşması bekleniyor. Zira, diğer tüm günler doldu… Henüz yayın günü ve tarihi açıklanmadı ama tahminler çok yakında başlaması yönünde.

Demet Evgar, Dilan Çiçek Deniz ve Hazar Ergüçlü’nün başrollerinde yer aldığı Alev Alev dizisinin hikayesi çok acıklı. Ayrıca bir de güçlü kadın rollerinin geldiğini hemen belirtelim. Demet Evgar, hayranlarını öyle etkileyecek ve yüreklerini öyle yakacak ki, bu rolü eminiz hafızalardan kolay kolay silinmeyecektir.

Alev Alev fragmanları da zaten bu detayı anlatıyor. Dizinin farklı bir hikaye anlatım tarzını da göreceksiniz. Tek endişe kaynağı ise diziye Show TV’nin herhangi kötü bir durumda sabır gösterip göstermeyeceği… İzleyiciler daha yayına bile başlamamış bir dizi hakkında böyle endişe içinde ise bunun sorumlusu televizyon kanallarını yönetenlerin izleyici ile empati yapmaması…

“Demet Evgar’ın oyunculuğunu Avlu’dan bilenler bilir zaten, fazla söze gerek yok. Demet Evgar varsa çok güzeldir” gibi yorumlar yapan dizinin hayranları, en iyi kadın oyuncuların başında geldiğini de belirtiyor.

Bugüne kadar ekranlarda anlatılan kadın hikayelerinden çok ayrılan, gerçek hayata çok başka türlü bakan bir projenin geldiğinin sinyallerini aşağıdaki fragmanda bulabilirsiniz.

Sayısız kadına ses ve nefes olacak dizinin ilk bölümünden yayınlanan ön izleme sahnesinde bir avukatlık ofisinde yaşadığı acıları, gördüğü şiddeti anlatmaya çalışan Demet Evgar’ın canlandırdığı Cemre’nin isyanı ve adalet arayışı ekran başındakileri derinden sarsacak.