Ana sayfa Dizi Haberleri Burcu Özberk, Çocukluk dizisinde çok zor bir rolün üstesinden geliyor!

Burcu Özberk, Çocukluk dizisinde çok zor bir rolün üstesinden geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Fox TV ekranında geçtiğimiz Cuma akşamı ilk bölümü yayınlanan Çocukluk dizisi, fena bir başlangıç yapmadı. Reytinglerde 4’le seviyeleri tutturan dizi, diğer rakiplerinin arasında yine de reyting performansı ile iyi noktadaydı… Erdal Beşikçioğlu, Burcu Özberk ve Beren Gökyıldız’ın başrollerinde yer aldığı dizi, sosyal medyayı da bir hayli etkiledi.

Son dizisi Afili Aşk’taki romantik komedi rolünün ardından bir dram projesinde tekrar kendisinin gösteren Burcu Özberk, ilgi çeken bir karaktere hayat veriyor. Ayşegül Esen isimli sosyal hizmetler memurunu canlandıran oyuncu, Kamera Arkası programına konuştu.

Karakteri için hem Mahir Boztepe karakterinin hem de çocukların Pollyanna olarak tarif ettiğini belirten Burcu Özberk, “Pollyanna demelerinin en büyük sebebi hayata hala umutla bakıyor olması. Bir çocuk gibi bakıyor hala. Travmalarına ve geçmişte yaşadıklarına rağmen. Ama bir taraftan da küçük bir kadın” diye konuştu.

Erdal Beşikçioğlu ise Mahir Boztepe karakterini şöyle anlattı: “Bir tane yuvası olan, geçmişinde büyük sıkıntılar yaşamış bir polis eskisinin bir tespih tanesi kadar çocuğu aileye ulaştırma hikayesinin anlatıldığı bir karakter görüyoruz.”

Beren Gökyıldız ve Kübra Süzgün, farklı dizilerden izleyicilerin tanıdığı çocuk oyuncular. İkisi de bir arada çalışmaktan dolayı çok mutlu. Her şeyin güzel geçtiğini belirten ikili, diğer çocuklarla da iyi anlaştıklarını ifade etti.