Ana sayfa Dizi Fragmanları Alev Alev dizisinde kalın bir defter açılıyor!

Alev Alev dizisinde kalın bir defter açılıyor!

tarafından ker_def

Yönetmenliğini Ahmet Katıksız’ın üstlendiği, senaryosunu Burcu Görgün’ün yazdığı dizinin kadrosunda başarılı oyuncular Demet Evgar, Hazar Ergüçlü, Dilan Çiçek Deniz, Cem Bender, Berkay Ateş, Cihangir Ceyhan, Berker Güven, Toprak Can Adıgüzel ile usta oyuncu Zuhal Olcay buluşuyor. Alev Alev perşembe akşamlarının sevilen dizilerinden ve iyi reytingler alabiliyor.

Show TV’de yayınlanan dizinin şimdiye kadar 14 bölümü yayınlandı ve hem hikayenin gidişatı hem de oyunculuk performansları ilginin hiç düşmemesini sağladı. Alev Alev dizisinin yeni bölümü de yine heyecan dolu olacak. Peki neler izleyeceksiniz?  İşte detaylar:

Alev Alev bu akşam 15. bölümüyle ekrana gelecek. Çelebi, Cemre’nin kızını görememesi için engel çıkarmaya devam eder. Bu süreçte Rüya, Çiçek, Tomris ve Hanım’dan oluşan kadın dayanışması Cemre’nin en büyük yardımcısıdır.

Çelebi belediye başkanlığı adaylığı konusunda köşeye sıkışır, kendisinden bir basın açıklaması düzenleyip, adaylıktan çekildiğini duyurması istenir. Mahallede ortaya çıkan büyük bir sürpriz ise geçmişin defterlerinin açılmasına sebep olacaktır. Ömer’in mahallede Zeyno’yu sorması, Rüya’nın soruları yeni bölümde geçmişin kalın defterlerinin açılmasına neden olacak gibi duruyor.

Alev Alev, bu akşam saat 20.00’de yeni bölümüyle Show TV’de!