Ana sayfa Dizi Haberleri Doğduğun Ev Kaderindir ve Benim Adım Melek sıkı dursun, güçlü bir rakip geldi!

Doğduğun Ev Kaderindir ve Benim Adım Melek sıkı dursun, güçlü bir rakip geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz Özel – Çarşamba rekabetine yeni bir dizi geliyor. Fox TV’nin Masumiyet isimli dizisi 24 Şubat Çarşamba yani önümüzdeki hafta ilk bölümü ile ekrandaki yerini alacak. Dizinin reyting rekabetine yeni bir soluk getirmesi beklentisi hakim…

Hülya Avşar, Deniz Çakır ve Mehmet Aslantuğ gibi 3 önemli ismin başrolünde yer aldığı dizinin hikayesi de oldukça çarpıcı… Fragmanları ile dikkatleri çeken, sosyal medyada güçlü bir etkileşim yakalayan Masumiyet dizisinin başlaması ile birlikte reyting rekabeti yeni bir boyut kazanacak.

Sadakatsiz ve Kuruluş Osman dizileri çarşamba akşamlarının sürükleyici yapımları. Her iki dizi de kendi kitlesini buldu ve yollarına emin adımlarla devam ediyor. Bu iki dizinin hikayesinde ciddi sorunlar olmadığı sürece düşüş yaşaması, izleyicisini başka bir yapıma kaptırması zor.

Ancak Doğduğun Ev Kaderindir ve Benim Adım Melek için aynı şey geçerli değil. tv8’in dizisi 2. sezonuna devam ediyor ama hikayede zaman zaman sorunlar çıkıyor ve izleyiciler de ciddi eleştirilerde bulunuyor. Reytinglerde de bazen düşüşler yaşayabilen Demet Özdemir, İbrahim Çelikkol ve Engin Öztürk’ün başrolünde yer aldığı dizi, Masumiyet karşısında bazı izleyicilerini bu yeni yapıma kaptırabilir.

Doğduğun Ev Kaderindir ve Benim Adım Melek sıkı dursun, güçlü bir rakip geldi! 5

Ayın şekilde TRT1 ekranında 2. sezonu süren Benim Adım Melek dizisinde hikaye noktasında eleştirilerin arttığı ve izleyicilerin senaristler konuları sakız gibi uzattığı için büyük rahatsızlık yaşadığı bir döneme girildi. Masumiyet dizisi bu yapımdan da izleyici kopartabilir.

Güçlü oyuncular, iyi hikaye ve başarılı bir prodüksiyon ile Masumiyet kısa sürede Çarşamba akşamları en çok izlenen 3. dizi konumuna gelebilir. İşte bu durum da hem Doğduğun Ev Kaderindin hem de Benim Adım Melek dizilerinin zayıflamasına yol açar.

Sadakatsiz ve Kuruluş Osman’ın ise ciddi şekilde etkilenmesi pek beklenmiyor.