Ana sayfa Dizi Fragmanları Alev Alev dizisinde korku dolu anlar heyecan artırdı!

Alev Alev dizisinde korku dolu anlar heyecan artırdı!

tarafından ker_def

Show TV’de ekrana gelen, Ay Yapım imzalı Alev Alev’in merakla beklenen yeni bölümünden 2. tanıtım yayınlandı. Çelebi’nin öfkeyle harekete geçtiği tanıtımda Ozan, inşaattaki kaza ile ilgili suçlandığı için zor durumda kalıyor. Ömer, Ozan’a yardım etmek isterken, ikilinin duygusal anları izleyenleri derinden etkiliyor. Çelebi, Cemre ve ona yardım eden herkesin hayatına zarar vermeye devam ederken, kadınların korku dolu halleri büyük merak uyandırıyor.

Güneş’in geçici velayetinin Cemre’ye verilmesiyle birlikte, Yedikule’de kara bulutlar dağılmaya başlar. Çelebi’nin karşısında olan herkes mutlu bir şekilde yan yanadır. Çelebi, bunun üzerine Cemre ve ona yardım edenlere sağlam bir ders vermek için harekete geçer.

Çelebi’nin hamleleri, Cemre’yi bu sefer çok daha derinden etkileyecektir. Çiçek ise İskender’le ilgili intikam planını Rüya’dan gizlemek için çaba sarf ederken, İskender’in kendisine tatlı bir sürpriz hazırladığından haberdar değildir.

Yönetmenliğini Ahmet Katıksız’ın üstlendiği, senaryosunu Burcu Görgün’ün yazdığı dizinin kadrosunda başarılı oyuncular Demet Evgar, Hazar Ergüçlü, Dilan Çiçek Deniz, Cem Bender, Berkay Ateş, Cihangir Ceyhan, Berker Güven, Toprak Can Adıgüzel ile usta oyuncu Zuhal Olcay buluşuyor.

Alev Alev’in yeni bölümü Perşembe akşamı saat 20.00’de Show TV’de!