Ana sayfa Dizi Haberleri Hazar Ergüçlü dizi setinde büyük dertten sonunda kurtuldu!

Hazar Ergüçlü dizi setinde büyük dertten sonunda kurtuldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Alev Alev dizisiyle Show TV ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Hazar Ergüçlü, canlandırdığı Çiçek karakteri nedeniyle büyük sıkıntı çekiyordu. Çiçek’in alevler arasında kalıp vücudunun yanması nedeniyle oyuncuya yoğun bir makyaj uygulaması gerçekleştiriliyordu.

İlk başlarda bu makyajın 5 saat kadar sürdüğünü belirten Hazar Ergüçlü çok zorlandığını ve diziye hazırlanmanın kendisi için büyük sorun olduğunu söylemişti. Ancak daha sonra makyajın daha hızlı yapılabilmesi için ekip yeni bir yol bularak 5 saatlik hazırlık zamanını çok daha aşağılara çekmişti.

Hazar Ergüçlü, bunun kendisini çok rahatlattığını da röportajında anlatmıştı. Alev Alev dizisi izleyicileri son dönemde Çiçek karakterinin iyice iyileşmekte olduğunu ve artık oyuncuya fazlaca makyaj yapılmadığını fark etti.

Hazar Ergüçlü dizi setinde büyük dertten sonunda kurtuldu! 4

Ergüçlü,’nün 4 Mart Perşembe günü yayınlanacak 17. bölümden gelen görüntüleri de makyajın tamamen ortadan kalktığına işaret ediyor.

Ünlü oyuncu, bu sorunun ortadan kalkması ile artık dizide daha da rahatlamış durumda. Show TV’de yayınlanan dizinin reytingleri ise birkaç haftadır iyi gelmiyor. Dizinin hikayesine izleyiciler büyük ilgi gösteriyordu ama bu durumun değişmeye başladığı ve yenilik yapılması gerektiğine yönelik işaretler de geliyor.