Ana sayfa Dizi Fragmanları Alev Alev dizisinde ters köşe sahne ve verilmek istenen mesaj

Alev Alev dizisinde ters köşe sahne ve verilmek istenen mesaj

tarafından ker_def

Show TV’de ekrana gelen, Ay Yapım imzalı Alev Alev’in yeni bölümünden ikinci ön izleme sahnesi yayınlandı. Rüya’nın Ömer’e evlenme teklif ettiği sahnede Ömer’in cevabı merakla bekleniyor. Genelde erkekler evlilik teklifi yapar ama dizide ters köşe bir sahne ile önemli bir mesaj da verilmek isteniyor. Rüya’nın hazırladığı romantik sürpriz seyircilerin büyük beğenisini kazanıyor.

Çelebi’nin intihar ederek öldüğü haberi Yedikule Mahallesi’ne bomba gibi düşer. Cemre, Çelebi’nin ölümüne ikna olduktan sonra rahat bir nefes alırken, Çiçek’in şüpheleri herkesin aklını karıştıracaktır. Ömer’in Rüya’dan aldığı sürpriz teklif sonrası, mutluluğun ve yeni bir hayatın kapıları, ikisi için de sonuna kadar açılır.

Alev Alev dizisinde ters köşe sahne ve verilmek istenen mesaj 7

Çelebi’nin kötücül soluğunun kesilmesinin ardından, Yedikule Mahallesi’nin çehresi tamamen değişmeye başlar. Alev Alev dizisi 28.bölümü itibari ile ekrana veda ediyor. Dizinin son bölümlerinin duygusal geçmesi bekleniyor.

Yönetmenliğini Ahmet Katıksız’ın üstlendiği, senaryosunu Burcu Görgün’ün yazdığı dizinin kadrosunda başarılı oyuncular Demet Evgar, Hazar Ergüçlü, Dilan Çiçek Deniz, Cem Bender, Berkay Ateş, Cihangir Ceyhan, Berker Güven ile usta oyuncu Zuhal Olcay buluşuyor.

Alev Alev’in yeni bölümü Perşembe akşamı saat 20.00’de Show TV’de!