Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel ve Kerem Bürsin aşkı kesinleşince, şimdi Sen Çal Kapımı dizisi patlama yapar!

Hande Erçel ve Kerem Bürsin aşkı kesinleşince, şimdi Sen Çal Kapımı dizisi patlama yapar!

tarafından ker_def

TelevizyoGazetesi.com / Detay – Geçtiğimiz Temmuz ayından bu yana ekranda olan Sen Çal Kapımı dizisi, 39. bölümü ile birlikte sezon arası verdi. Fox TV’nin yayından kaldırmak istemediği ve yaz aylarında da ekranında tutmaya karar verdiği dizi, bir hayli düşük reytingler elde etmekteydi.

Ancak buna rağmen Fox TV stratejik karar alarak diziyi bitirmedi, sezon arası vererek Savaşçı dizisini ekrana sürdü… Sen Çal Kapımı dizisi ise sezon finali yaptıktan sonra patlayan Kerem Bürsin, Hande Erçel aşkı ile yeniden gündemin ilk sırasına çıktı.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin aşkı kesinleşince, şimdi Sen Çal Kapımı dizisi patlama yapar! 14

Dizinin çekimlerine Mayıs ayının 20’sinde başlanması ve Haziran ayında da ekranda olması bekleniyor. Kerem ve Hande çifti ise Maldivler tatilinde dinlenme fırsatı buldu. İkilinin Türkiye’ye dönüş yolunda el ele tutuştukları fotoğraf ise aşkın kanıtı oldu.

Sonrasında ise ikiliden sosyal medyada tatilde birlikte çekilmiş fotoğrafları geldi. Sen Çal Kapımı dizisinin Haziran ayında başlayacak olan yeni bölümlerinin ikilinin aşkının da ortaya çıkmasından sonra patlama yapması bekleniyor. Dizi hayranları şimdi heyecanla yeni sahneleri bekliyor.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin aşkı kesinleşince, şimdi Sen Çal Kapımı dizisi patlama yapar! 15

Zira aşklarını sette de yaşayacak olan ikili, her sahnede artık çok daha gerçekçi bir durumda izleyici karşısında olacak. Bu da ilginin katlanarak artmasına neden olacaktır.

Yaz aylarında Sen Çal Kapımı dizisi çok iyi performans sergilerse uzatılması bile gündeme gelebilir.

Hande Erçel ile Kerem Bürsin aşkının ortaya çıkmış olması dizi için bulunmaz nimet oldu diyebiliriz.