Ana sayfa Dizi Haberleri Alev Alev dizisinin kadrosu tam bir yıldızlar karması!

Alev Alev dizisinin kadrosu tam bir yıldızlar karması!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV, bu sezon güçlü dizilerle ekranda iz bırakmaya kararlı. Bu yapımlardan birisi de Alev Alev dizisi… Fragmanları yayınlanan ve ilgi gören Alev Alev, kadın karakterlerin ön planda olduğu bir yapım görünümünde. Bu durum da aslında dizinin en önemli avantajı. Ekrandaki onca erkek dizisine karşın, kadınların ön planda olduğu çok az yapım var.

Kadın izleyiciyi kendisine bu yönüyle çekecek olan Alev Alev, etkileyici oyuncu kadrosuyla da adından söz ettiriyor. Sadece başrol isimleri değil, kadroda çok dikkat çeken oyuncular görüyoruz.

Milliyet Blog yazarlarından Anibal Güleroğlu’na göre dizi bu sezona damga vurabilir nitelikte. Güleroğlu, şöyle yazdı:

“Yeni sezona damgasını vurmaya hazırlanan yapımın oyuncu kadrosu da yürekleri ‘Alev Alev’ edecek renklilikte. Zira son dönem dizilerindeki rolleriyle izleyicinin gönlünde taht kuran isimler bir araya toplanmış halde.

Etkileyici hikâyesiyle ekrana çıkmak için gün sayan dizinin oyuncu kadrosunda Demet Evgar, Hazar Ergüçlü, Dilan Çiçek Deniz, Cem Bender, Berkay Ateş, Cihangir Ceyhan, Berker Güven, Toprak Can Adıgüzel ile usta oyuncu Zuhal Olcay yer almakta. Bu ekipten de karakterlerin hakkını verecek güçte performans çıkma ihtimali oldukça yüksek.”

Yıldızlar karması olarak da adlandırılabilecek olan dizinin etkili kadrosunun yanı sıra hikayesi ve çarpıcı sahneleri de dikkatleri çekecek. Alev Alev,bu sezon ağırlığını hissettirecek kalitede bir dizi olduğunu da gösterdi.

Peki başarılı olabilir mi? Anibal Güleroğlu’na göre dizi çok da zorlanmayacaktır. İşte Güleroğlu’nun değerlendirmesi:

” Yıldızlar karmasıyla alev alev bir tanıtım yapan Show TV’nin dizi ağırlığını hissedeceğiz bu sezon. Hal böyleyken tanıtımındaki çarpıcı sahneleri ve sevilen kadrosuyla ilgiyi harlayan ‘Alev Alev’in ekran sınavında çok zorlanmayacağını da şimdiden söylemek mümkün. Hele de şiddet olayı abartıya ihtiyaç duymadan etkili bir dille aktarılırsa, çocuk oyuncunun varlığı doğru biçimde kullanılırsa ve doğru gün seçilirse alevlenen rekabet ortamında ayakta kalması oldukça kolaylaşır.

Kuşkusuz en doğru yorum, bütününe hâkim olduktan sonra yapılır ama şahsen ben, ‘Alev Alev’den umutluyum. Yolları açık olsun.”