Ana sayfa Dizi Haberleri Alev Alev dizisinin reyting sorunu artık netleşti!

Alev Alev dizisinin reyting sorunu artık netleşti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranlarında izleyicilerle buluşmakta olan Alev Alev dizisi, bu sezonun önemli yapımlarından birisi olarak göz doldurdu. Demet Evgar, Dilan Çiçek Deniz, Hazar Ergüçlü, Berker Güven, Berkay Şahin, Cihangir Ceyhan ve Cem Bender gibi önemli isimlerin kadrosunda buluştuğu dizi etkileyici hikayesi ile iyi bir başlangıç yapmıştı.

Perşembe gibi çok zor bir günde ayakta kalmayı başaran Alev Alev uzun süre de bu durumu sürdürdü. Ancak son haftalarda yaşanan reyting düşüşünün artık normal bir durum olduğu, giden izleyicinin pek de kolay gelmeyeceği anlaşılıyor. Bir kaç haftadır AB ve ABC1 gruplarında ciddi bir kayıp yaşayan Alev Alev, tüm kişilerde de eski seviyesinin çok altında seyrediyor.

Tüm kişilerde günü 11. sırada tamamlayan Show TV dizisi, dün akşam AB grubunda 9. ve ABC1’de de 10. olabildi. Sezonun ilk bölümlerinde çok daha iyi reytingler elde edebilen Alev Alev, iki yeni oyuncuyu daha hikayeye katarak heyecanı artırmayı hedefliyor.

Sahra Şaş ve Bora Cengiz, dizide yerlerini alacak ama bu durumun reytinglere olumlu yansıması pek de kolay olmayacaktır. Ancak senaristlerin hikayeye heyecan katma adına attıkları bu adım doğru. Yanlış olan ise bu adımı 2-3 hafta önce atıp dizinin kan kaybını durdurma düşüncesi ile hareket edilebilirdi.

Bu sezonu iyi bir noktada tamamlar ise ikinci sezonu da garanti olan dizi. Şayet reytinglerde düşüş yaşar ise Show TV’nin nasıl bir karar alacağı da merakla beklenecektir.