Ana sayfa Dizi Haberleri Star TV’nin iddialı başlayan dizisinin reytingleri ‘final yakın’ dedirtiyor!

Star TV’nin iddialı başlayan dizisinin reytingleri ‘final yakın’ dedirtiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Star TV ekranında izleyicilerle ilk olarak Cuma akşamları buluşan Akrep dizisi iyi sonuçlar alarak yoluna devam ediyordu. Ancak Seni Çok Bekledim dizisi gelince perşembe günlerine alınan Akrep, bu karar sonrası kemik izleyicilerinden bir bölümünü kaybetti.

Demet Akbağ ile Evrim Alasya ikilisinin çok başarılı performansları ile sürüklediği Akrep dizisinin son haftalarda reytinglerinin iyice düşmekte olduğu da gözlemleniyor. Akrep, dün akşam 14. bölümü ile yayındaydı. Yine heyecan dolu anlar yaşandı. Yine etkileyici oyunculuklar sergilendi. Ancak bu emeklerin karşılığı çok düşük reytingler oldu.

Akrep dizisinin tüm kişiler kategorisinde 20. sırada yer aldığını, ana akım medya olarak tarif edilmeyen Kanal 7’de yayınlanan Emanet isimli günlük dizinin Akrep’i geçerek 15.sırada günü tamamladığını belirterek, durumu daha iyi anlatabiliriz.

Star TV'nin iddialı başlayan dizisinin reytingleri 'final yakın' dedirtiyor! 1

Akrep dizisi adeta finale göz kırpıyor. Ancak Star TV, gün değişikliği hatasından sonra Akrep’i bitirmemek için direnmeyi tercih etmişti… Dizinin reytingleri bu şekilde devam ettikçe kanalın yapımı ekranda tutma durumu da iyice zayıflıyor…

Akrep’in AB ve ABC1 performansları da çok iyi değil. Beklentileri karşılayamayan dizi, bu sezonu tamamlar mı, bu bile şu aşamada çok mümkün görünmüyor. Tabii ki tüm dizilerinde sorun yaşayan Star TV, yeni bir dizi yayına getirmek yerine Akrep’i sezon sonuna kadar tutabilir ve bu çok da mantıksız bir durum olmayacaktır.