Ana sayfa Sosyal Medya Sen Çal Kapımı 1 yaşını doldururken dizinin çifti Eda ve Serkan TT oldu!

Sen Çal Kapımı 1 yaşını doldururken dizinin çifti Eda ve Serkan TT oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisi, Türk dizi dünyasının fenomenleri arasında yerini çoktan aldı. İlk kez 8 Temmuz 2020’de yayınlanmaya başlayan dizi yarın 1 yaşını dolduracak.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in başrollerini paylaştığı Sen Çal Kapımı’da dizinin ana karakterleri Eda ve Serkan o kadar mükemmel bir çift oldu ki aralarındaki aşk sadece Türkiye’yi değil tüm dünyayı etkisi altına aldı.

Yayınlandığı ilk günden beri izleyiciyi ekranlara kilitleyen Sen Çal Kapımı birçok Arap ülkesinin yanı sıra İtalya, İspanya, Brezilya, Arjantin, Şili’nin de aralarında bulunduğu birçok ülkede yayınlanıyor. Dizi son olarak Arnavutluk’ta da yayınlanmaya başladı.

Sen Çal Kapımı 1 yaşını doldururken dizinin çifti Eda ve Serkan TT oldu! 7

Geçen kış sezonunda Türkiye’de çok yüksek reytingler elde edemeyen dizi yurt dışından çok fazla ilgi görünce yayınına devam kararı verilmişti. Yayınına bir süre ara verilen Sen Çal Kapımı dizisi haziran ayının ilk haftasında yeni sezonuyla yeniden izleyici karşısına çıkmıştı. Dizi yeni sezonuyla çok iyi reytingler elde etmeyi başardı

Sen Çal Kapımı, sosyal medyanın da fatihlerinden biri. Dizi hem bölümleriyle hem de başrol oyuncularıyla sosyal medyanın en çok paylaşılanları arasında yer alıyor. Dizi 35. bölüm etiketi olan ‘hatırlıyorum’ ile dünya gündeminde 7. sırada yer almış, 26 ülkede en çok konuşulanlar listesine girmişti. Sen Çal Kapımı disininin Eda ve Serkan’ı bugün de Twitter’da gündem olmayı başardı.

Fox TV dizisi Sen Çal Kapımı, 50. bölümüyle final yapacak. Bu akşam 44. bölümü yayınlanacak olan dizinin finaline sadece altı bölüm kaldı. Ancak Sen Çal Kapımı, başarısıyla adını Türk dizi tarihinin en iyileri arasına yazdırdı.