Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Aleyna Tilki, Acun Ilıcalı’nın yeni projesinde!

Aleyna Tilki, Acun Ilıcalı’nın yeni projesinde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay 2021 yılında Acun Ilıcalı’nın Exxen isimli platformunun izleyicilerle buluşması bekleniyor. Yeni bir dijital platform olarak birçok farklı içeriği izleyicilerle buluşturacak olan Ilıcalı, bu gelişmeyi çok önemsiyor… Dünyanın dijitale kaydığı bu dönemde Exxen ile büyük bir yükün altına gören Acun Ilıcalı, başarılı olacak mı, herkes de bu sorunun yanıtını merak ediyor.

Televizyon programları ile tv8’i zıplatan bir performans sergileyen Ilıcalı ve ekibi, Exxen için de yoğun bir tempoda çalışıyor. Yeni diziler, eski dizilerin yeniden çekilmesi, yeni ve farklı programlar gibi birçok yeniliği Exxen’de bulabileceğimizin işaretleri de geliyor .

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu da Exxen’de yer alacak olan bir programın detaylarını köşesine taşıdı. Genç şarkıcı Aleyna Tilki ile Cemal Can’ın başrolünde yer alacakları müzikal projesi de çok ilgi göreceğe benziyor.

Yoğun bir dans dersi alan Cemal Can ve Aleyna Tilki, ayrıca şan dersleri ile de ses eğitimlerine devam ediyor. Ekibin yoğun bir çalışma yaptığı müzikal projesinin Ocak ayındaki açılışa yetişip yetişmeyeceği de merak konusu oldu…