Ana sayfa Yabancı Dizi Disney Channel’da Yepyeni Dizi: Sadie Sparks

Disney Channel’da Yepyeni Dizi: Sadie Sparks

tarafından ker_def

Disney Channel’ın sihirli dünyasının yeni yıldızı, henüz öğrenme aşamasında bir sihirbaz olan Sadie ile tanışmaya hazırlanın. 14 yaşında sıradan bir kız olan Sadie’nin sihirbaz olduğunu öğrenmesiyle değişen hayatı ve sihir dolu maceraları Pazartesi’den Perşembe’ye 17.45’te Disney Channel’da!

Disney Channel, ailelerin güvendiği ve çocukların çok sevdiği, uydudan şifresiz yayınlanan içeriklerine bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor. “Sadie Sparks” adlı bu yepyeni seride, sihirbaz olduğunu öğrenen ve aynı zamanda eğitimine devam etmeye çalışan bir genç kız olan Sadie’nin hayatına tanık olacağız.

Henüz öğrenme aşamasında bir sihirbaz olan Sadie’ye katılın! 14 yaşında sıradan bir kız olan, fakat sihirbaz olduğunu öğrendiğinde, daha doğrusu eğitimde olan bir sihirbaz olduğunu öğrendiğinde hayatı değişen Sadie’yi tanımak ister misiniz?

Ona akıl hocalığı yapması için Gilbert adında huysuz ve yaşlı bir tavşan atanır. Sadie, sihirli güçlerini çok havalı bulmaktadır, fakat kimse ona ayrıntıları anlatmamıştır. Sihir dersleri bir yana, lise zaten yeterince yorucudur. Buna rağmen bu garip ikili birbirini mükemmel ve sihirli şekilde tamamlar.

Nat Geo Kids dergisi kasım sayısında da çocuklar için detaylı incelemesine yer verilen Sadie

Sparks 2 Kasım’dan itibaren yeni bölümleriyle pazartesiden perşembeye 17.45’te Disney Channel’da!