Ana sayfa Sinema Alina Boz ve Deniz Can Aktaş başrolündeki Bandırma Füze Kulübü filmi çok etkileyici geliyor!

Alina Boz ve Deniz Can Aktaş başrolündeki Bandırma Füze Kulübü filmi çok etkileyici geliyor!

tarafından ker_def

Ülkemizde gökyüzüne füze göndermeyi başaran ve kısıtlı imkanlara, engellere rağmen tüm dünyaya bu büyük yarışta “Biz de varız” diyen Bandırmalı gençlerin hikayesini anlatan “Bandırma Füze Kulübü”nün çekimleri devam ediyor. Filmin Mudanya ve Tirilye’de yapılan çekimlerinde birbirinden renkli görüntüler yaşandı.

Çekimlerine 10 Kasım saat 9’u 6 geçe İstanbul’da başlanan “Bandırma Füze Kulübü”nün en renkli sahneleri Bursa Mudanya’da çekildi. 1946’lı yıllarda geçen panayır sahnelerinin çekimi Mudanya Plajı’nda gerçekleştirildi.

Alina Boz ve Deniz Can Aktaş başrolündeki Bandırma Füze Kulübü filmi çok etkileyici geliyor! 11

PANAYIRIN EĞLENCE SETLERİ ÖZEL OLARAK ÜRETİLDİ

Yapım ekibi tarafından birçok stantın, eğlence setinin o döneme uygun bir şekilde özel olarak üretilip monte edildiği panayır, Mudanyalıların da ilgisini çekti. İzleyenleri tarihte nostaljik bir yolculuğa çıkartacak, o dönemin eğlencelerine ortak edecek çekimlerde, Bandırmalı gençlerin çocukluk anıları canlandırıldı.

Büyük şehirlerde artık çok fazla rastlamadığımız bu renkli eğlence alanı, o yılları yaşayanların özlem gidermesine, gençlerin ve çocukların ise tarihi eğlencelere tanıklık etmesine imkan sağlayacak…

Alina Boz ve Deniz Can Aktaş başrolündeki Bandırma Füze Kulübü filmi çok etkileyici geliyor! 12

1946’LARDA EN POPÜLER EĞLENCE MEKANLARI PANAYIRLARDI…

Televizyonun, bilgisayarın, cep telefonlarının, internetin olmadığı, gençlerin ve çocukların, en popüler eğlence mekanları panayırlarda buluştuğu 1946’lı ve 1950’li yılların canlandırıldığı film, geçmişle günümüz eğlence mekanları arasında kıyas yapma olanağı da sunacak.

Atlı karınca, jonglör, ateş üfleyen adam, klarnet, darbuka, gitar, mızıka çalan müzik grupları, tüfekle atışla ödül kazandıran stantlar, uçan balon satıcıları, dumanı tüten seyyar arabalar, pamuk şekerciler, macuncular, halka oyunu oynayanlar, halter kaldıran adamlar, kuş uçuran sihirbazlar, renkli eğlence çadırları Mudanya’daki renkli panayır alanını süsledi.

Bandırmalı gençlerin her yıl düzenlendiğinde mutlaka gittiği bu güzel eğlence mekanında, Umut ve Leyla’nın çocukluk halleriyle, Bandırmalı gençlerin 1950’li yılların başlarında eğlendiği panayır sahneleri çekildi.

Alina Boz ve Deniz Can Aktaş başrolündeki Bandırma Füze Kulübü filmi çok etkileyici geliyor! 13

UMUT VE LEYLA’NIN UÇAN BALON MACERALARI UNUTULMAYACAK…

Gelecekte büyük başarılara imza atacak minik Umut (Mustafa Konak) ve Leyla’nın (Kayra Orta) uçan balon maceraları ve gökyüzüne füze gönderme hayalleri kuran Bandırmalı gençlerin panayırda yaşadıkları eğlenceli anlar, renkli anılar filmin en çok ilgi çekecek sahnelerinden olacak.

Filmin “Bandırma Panayır” sahnelerinde, Alina Boz (Leyla), Deniz Can Aktaş (Umut),Erkan Kolçak Köstendil (Çingen Necati), Atay Yıldız (Hasan), Aslı Bekiroğlu (Zehra), Bülent Alkış (Umut’un babası Mehmet), Başak Akan (Umut’un annesi Aynur), Nizam Namidar (Leyla’nın babası Tahsin), Hande Oktan (Leyla’nın Annesi Seniha), Gökhan Yıkılkan (Deli Yusuf) yer aldı. Bu bölümde ayrıca çocuk oyuncular Mustafa Konak (Umut) ve Kayra Orta (Leyla) karakteriyle başarılı bir performans sergilediler.

Alina Boz ve Deniz Can Aktaş başrolündeki Bandırma Füze Kulübü filmi çok etkileyici geliyor! 14

BANDIRMA FÜZE KULÜBÜ, GERÇEK YAŞAM HİKAYELERİNDEN UYARLANDI…

Gerçek hayat hikayelerinden esinlenilerek yazılan senaryosu, yeni jenerasyonun genç yetenekleri ve usta oyuncu kadrosuyla sezonun en iddialı yapımlarından biri olacak “Bandırma Füze Kulübü”nün yapımcılığını Mustafa Uslu, yönetmenliğini Ömer Faruk Sorak üstleniyor.

Başrolleri Alina Boz, Deniz Can Aktaş, Erkan Kolçak Köstendil, Atay Yıldız, Aslı Bekiroğlu, Görkem Sevindik, Öykü Gürman, Tolga Canbeyli, Altan Erkeklive Bülent Alkış’ın paylaştığı filmde ayrıca Nizam Namidar, Ahmet Saraçoğlu, Gökhan Yıkılkan, Bahtiyar Engin, Asaf Doğan, Başak Akan, Bartu Mutlu, Çiçek Acar, Özkan Ayalp, Ayhan Pekbilgin, Emre Yılmaz, Hande Oktan ve Kayra Orta rol alıyor.

Alina Boz ve Deniz Can Aktaş başrolündeki Bandırma Füze Kulübü filmi çok etkileyici geliyor! 15

Müziklerini Yıldıray Gürgen’in yapacağı filmin senaryosunu ise Mert Dikmen, Mustafa Uslu ve Ayberk Olgay kaleme aldı. Bandırma Füze Kulübü’nün, önümüzdeki yıl baharında vizyona girmesi planlanıyor.