Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Aslıhan Güner için yeni projesi Zübeyde hanım filminin önemi ve gururu çok farklı!

Aslıhan Güner için yeni projesi Zübeyde hanım filminin önemi ve gururu çok farklı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Aslıhan Güner, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Atatürk’ün annesi Zübeyde hanımı canlandırdığı yeni sinema filmine büyük önem verdiğini açıkladı.

Alican Yücesoy’un Atatürk olarak yer aldığı sinema filminin çekimleri tamamlandı. Montaj aşamasındaki filmin 29 Ekim haftasında vizyona girmesi bekleniyor. Filmin çekimleri İzmir’in Bergama ilçesinde gerçekleştirildi.

Zübeyde hanımı canlandıran Aslıhan Güner, “Çok heyecanlı olduğum bir proje benim için. Büyük bir gurur, büyük bir heyecan. Değişmek ve dönüşmek benim için çok kıymetli, oyunculuğu bunun için yapıyorum. Bu vesile ile Atatürk’ün annesinin 20 ile 70 yaş aralığındaki bütün hayatını oynamak inanılmaz bir şükür sebebi. Çok mutluyum, çok gururluyum” dedi.

Herkesi 29 Ekim’de sinema salonlarına davet eden ünlü oyuncu, bu filmi izleyicilerin bir tarih dersi gibi düşünmelerini ve özellikle de çocuklarına izlettirmeleri tavsiyesinde bulundu.

Aslıhan Güner, “Çocukların öğrenmesi gereken bir tarih dönemi olduğunu düşünüyorum. Herkesi sinema bekliyorum” diye konuştu.

Emre Kınay, Devrim Nas ile Sitare Akbaş gibi oyuncuların da kadrosunda yer aldığı Zübeyde isimli sinema filminin senaryosunu ise İlber Tekinsoy yazdı.