Ana sayfa Sosyal Medya Alişan kardeşini koronavirüsten kaybetti, Selçuk Tektaş için sosyal medyada acı dolu paylaşımlar!

Alişan kardeşini koronavirüsten kaybetti, Selçuk Tektaş için sosyal medyada acı dolu paylaşımlar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü şarkıcı Alişan, menajerliğini de yapmakta olan kardeşi Selçuk Taştan’ı kaybetmenin derin acısını yaşıyor…

Alişan gibi, milyonlarca kişi de daha 41 yaşındaki iki çocuk babası genç adamın koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetmesinin acısıyla sosyal medyadan birçok paylaşımda bulunuyor.

Ünlü isimlerin de paylaşımları ile Alişan ve ailesinin acısını paylaştığı bir çok mesaj yayınlandı… Ceylan ve Eyşan isimli iki kız çocuğu bulunan Selçuk Tektaş, kardeşi Alişan ile birlikte koronavirüse yakalanmıştı.

Alişan kardeşini koronavirüsten kaybetti, Selçuk Tektaş için sosyal medyada acı dolu paylaşımlar! 14

Alişan virüsü atlattı ve iyileşti.. Ancak Selçuk Tektaş o kadar şanslı değildi. 41 yaşındaki Tektaş, bir aydır tedavi gördüğü hastanede entübe edilmiş ve yakınları da iyi haberlerini bekliyordu.

Selçuk Tektaş’ın vefat haberi tüm ailesini ve kardeşi Alişan’ı adeta yıktı… Sosyal medyada da hem Alişan hem de Selçuk Tektaş isimleri gündemin ilk sırasına yerleşti.

Alişan kardeşini koronavirüsten kaybetti, Selçuk Tektaş için sosyal medyada acı dolu paylaşımlar! 15

Binlerce paylaşım yapıldı ve ailenin acısını paylaşan kullanıcılar mesajlarıyla baş sağlığı dileklerinde bulundu ve üzüntülerini iletti.