Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar dizisinde Zafer Ergin ve Özgür Ozan için ayrılık iddiaları son buldu, gerçek ortaya çıktı!

Arka Sokaklar dizisinde Zafer Ergin ve Özgür Ozan için ayrılık iddiaları son buldu, gerçek ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Arka Sokaklar dizisinde ayrılık iddiaları üst üste geldi… Önce Hüsnü Çoban karakterini canlandıran Özgür Ozan ardından da Rıza Baba olarak izlediğimiz Zafer Ergin isimlerinin diziden ayrılacağı yönünde iddialar vardı.

Furkan Göksel’in 2019 yılındaki ayrılığının ardından Hüsnü Çoban karakterinin diğer iki çocuğunu canlandıran Onur Bay ile Yüsra Geyik’in dizinin 15. sezon finalinde ayrılması herkesi şaşırtmıştı. Hüsnü Çoban karakterinin 3 çocuğunun da hikayeden gitmesinin ardından Medyaradar sitesinde Özgür Ozan’ın ayrıldığına yönelik bir iddia dile getirildi.

Kısa sürede sosyal medyada da büyük yankı bulan ve “Lütfen gitme Hüsnü Çoban, seni çok özleriz” diye paylaşımlar yapan dizi hayranları çok endişelendi. Arka Sokaklar dizisinin önceki sezonlarında bu ayrılık meseleleri çok konuşulduğu ama hep dizinin promosyon olarak özellikle ortaya atıldığına yönelik birçok haberi dizinin takipçileri hatırlayacaktır.

Arka Sokaklar’da Yüsra Geyik ve Onur Bay’ın ayrılığının ardından izleyiciler Özgür Ozan ve Zafer Ergin’in de ayrılmış olabileceğini düşünerek iddiaların gerçek olmamasını diledi…

Gazeteci Birsen Altuntaş, aldığı kulis bilgisini duyurdu. Buna göre ne Zafer Ergin ne de Özgür Ozan diziye veda etmeyecek. Her iki karakter için de ünlü oyuncuların yapımcı Erler Film ile anlaşma yaptığı gelen bilgiler arasında.

Ayrıca Mesut karakterine hayat veren Şevket Çoruh’un da diziye devam edeceği ve yakında imza atacağı belirtiliyor. Selin karakterini canlandıran Oya Okar’ın da yeni sezonda yine dizide olacağı bir başka kulis bilgisi olarak aktarılıyor.

Arka Sokaklar dizisinde Zafer Ergin ve Özgür Ozan için ayrılık iddiaları son buldu, gerçek ortaya çıktı! 1

15 sezonu geride bırakan Arka Sokaklar dizisindeki ayrılık iddiaları bu sezon yine izleyicileri heyecanlandırdı. Onur Bay ve Yüsra Geyik’in diziden ayrıldıkları gerçeği de ortada olunca birçok kişi endişelendi. Ancak Arka Sokaklar efsanesi başrollerden kayıp vermeden, 16.sezonu ile Kanal D ekranında yoluna devam edecek. Gelen son kulis bilgileri bu durumu işaret ediyor.